Žirafa za pivo je zabavna

Alkoholno in brez alkoholno pivo!
Več ali manj vsaka zabava danes, skoraj ni več prava zabava, če na njej ne spečemo kaj na žaru in ob tem spijemo nekaj piva. Pivo je zdravo, to so dokazali že mnogi strokovnjaki, o njegovih koristih pa lahko prebiramo v mnogih revijah, na spletnih straneh in še marsikje. Seveda je treba pri tem paziti na količino popitega napitka, saj gre za večinoma alkoholno pijačo.Žirafa za pivoZakaj pravim večinoma, saj vse več ljudi prisega na brezalkoholno pivo, ki pa lahko vsebuje sledi alkohola ali ga sploh ne vsebuje, kar pa je človeku veliko bolj prijazno. Žirafa za pivo torej lahko gosti tako alkoholno, kot brez alkoholno pivo in konec koncev tudi še kaj drugega.

Morda jo poklonite za darilo

Žirafa za pivo je lahko tudi odlično darilo. Pomislite, da ste vabljeni na rojstni dan k prijatelju, vi pa si še niste izbrali darila zanj. Morda celo sploh nimate ideje kaj bi mu kupili. Bo to morda majica, z napisom »najboljši prijatelj« ali spominski napis, nekakšna klasika ob večjih praznikih, kot so Abraham ali pa kakšni drugi okrogli obletnici. Vseeno je pravzaprav za kaj se boste odločili, konec koncev pa gotovo vi najbolje poznate svojega prijatelja in veste kaj bi mu lahko bilo všeč, ampak žirafa za pivo je za marsikaterega ljubitelja piva lahko zelo koristno darilo.

Primerna je za najrazličnejše zabave

Niti ni nujno, da je darilo praktično za osebo, ki ga dobi, lahko je zgolj praktično za uporabo in verjetno se ob tem sprašujete, kako je lahko žirafa za pivo praktična za nekoga, ki denimo piva sploh ne mara. Seveda je lahko, saj tudi osebe, ki same niso največji ljubitelji piva, pripravljajo različne zabave, morda pri sebi na vrtu ali pa na kakšnem piknik prostoru, morda za prijatelje ob reki, kjer bodo lovili ribe. Tako bo lahko na zabavo povabljena tudi žirafa za pivo, v katero se bo nalilo žlahtno rumeno tekočino in si bodo lahko iz nje gostje sami natočili kozarec piva ali dva. To bo olajšalo strežbo, saj imajo tudi gostje radi, da si lahko sami postrežejo in ne da morajo za vsako reč prositi gostitelja.

Velikost je pomembna

Žirafa za pivo običajno ni prav velika in marsikdo se vpraša kakšen smisel ima, da gre vanjo le nekaj velikih piv količine. Ker je žirafa za pivo mehanizem in ne hladilnik, bi bilo nesmiselno, da bi vanjo zlili večje količine tekočine, ki bi se potem na vročini pregrelo. Kdo pa bo potem pil toplo pivo? Tako je velikost pomembna, a tokrat je manj v resnici ravno prav.

V isti kategoriji: