masažna pištola

Spletna trgovina za dobro ozaveščene športnike

Spletna trgovina wook.si je zagotovo poznana vsem dobro ozaveščenim športnikom. V njej namreč lahko nakupujejo najrazličnejše naprave, pripomočke in dodatke, ki vadbo naredijo še učinkovitejšo, intenzivnejšo in uspešnejšo. V tem hipu je masažna pištola zagotovo prodajni hit, na voljo so še drugi vrhunski in cenovno dostopni izdelki.

Poleg masažne pištole so vam na primer na voljo še elastike za vadbo, vibracijske masažne žoge, masažni valj, nastavljive kolebnice, kompresijske nogavice, orodja za generacijo.

Masažna pištola WookVibe Nano

Masažna pištola WookVibe Nano velja za najbolj cenovno dostopno masažno napravo zasnovano z dizajnom ter zmogljivostjo za prav vse, ki si želijo imeti možnost športne masaže vedno na razpolago. Izdelek je označen kot osebni maser v vašem žepu. Ključne prednosti tovrstne naprave so, da zadostuje za športno masažo tudi za najbolj toge mišice, da z njeno pomočjo lahko prodrete tudi globoko v mišična tkiva. Zagotavlja vam kar triurno uporabo in možnost polnjenja na skoraj vsaki USB napravi.

masažna pištola
Masažno pištolo ima enostavne in pregledne nastavitve.

Tovrstno masažno napravo lahko vzamete kamor koli in kadar koli, saj je izjemno priročna ter zavzame le malo prostora. Vključuje štiri masažne nastavke – za različne dele telesa.

Masažna pištola je enostaven pripomoček za regeneracijo mišic.

Vibracijski masažni valj

Spletna trgovina wook.si je odličen naslov tako za profesionalne kot rekreativne športnike, ne nazadnje tudi za terapevte. V njej so na voljo številni izjemno učinkoviti izdelki, ki so namenjeni tudi regeneraciji telesa po vadbi. Eden od najbolje prodajalnih artiklov je zagotovo tudi masažni valj Wookroll. Gre za nadgradnjo navadnega masažnega valja, in sicer s pomočjo vibracijske terapije.

masažni valj
Masažni valj je primeren tako za rekreativne, kot tudi vrhunske športnike.

Masažni valj ima štiri različne nastavitve in eno pulzirajočo nastavitev. Vključuje vgrajeno baterijo na USB polnjenje. V primerjavi z navadnim masažnim valjem je znanstveno potrjeno veliko učinkovitejši. Uporabljajo pa ga tako profesionalni športniki kot tudi terapevti. Njegova preprosta uporaba zagotavlja hitrejšo generacijo in pospešuje cirkulacijo krvi.

Športne kompresijske nogavice

Kompresijske nogavice pomagajo pri preprečevanju oteklin ter bolečin v nogah, še posebej med dolgimi delavniki, vadbo, nosečnostjo ali pa pri okrevanju po operaciji ali po poškodbi. Z njihovo uporabo poskrbite za veliko boljši pretok krvi. Učinkovito lajšajo bolečine, ki jih povzročajo krčne žile ali pa otekanje nog.

Prav tako vam takšen pripomoček lahko dobro služi pri preprečevanju krvnih strdkov po operaciji. Kompresijsko stiskanje se namreč stopnjuje in je posledično optimalno za povečevanje pretoka kisika ter krvnega obtoka v nogah. V spletni prodajalni wook.si so na voljo takšne nogavice, ki imajo brezšivni konec okrog prstov. To uporabniku omogoča še dodatno mero udobja in ojačan material na petah ter prstih. Narejene so iz materialov, ki so tudi na otip zelo prijetni ter seveda nadvse prijazni do kože.

V isti kategoriji: