Oxfordice – obutev v trendu


Morda že dlje časa opazujete, kako priljubljeni so čevlji, ki so na prvi pogled videti zelo strogi in bi si jih človek drznil obuti samo na kako posebno slavje. Ko pa ta tip obuvala nekoliko dlje časa opazujete, lahko na njih opazite detajle, ki so prav simpatični, igrivi, posebni itd. 

Taka vrsta obuval se imenuje oxfordice in pri nas so v trendu že kar nekaj časa. V njih se obuvajo povsem preproste ženske in tudi tiste, ki sledijo prav vsem modnim novostim na trgu. 

Izbira oxfordic je zelo pestra in bogata. Med seboj se razlikujejo ne samo po velikosti, temveč tudi po barvah oziroma barvnih kombinacijah, detajlih, ki so jim dodani na določenem delu čevlja, po velikosti oziroma debelini podplata ter še bi lahko naštevali. 

Oxfordke z debelejšim podplatom 

Oxfordice z debelejšim podplatom dajejo še posebej vtis elegance in pomembnosti. Vanje se obujejo tudi ženske, ki morda s pomočjo čevljev želijo izgledati višje oziroma večje. 

Ne glede na debelino takega čevlja pa je zanje značilno, da so skorajda vedno v kombinaciji sijaj in mat materiala. Podplat je ponavadi očitno obrobljen, vezanje je z vezalkami, na zgornjem delu čevlja je zelo pogost kačji vzorec.

Obisk spletne trgovine s čevlji 

Pri nas je kar nekaj prodajalcev čevljev, ki imajo tudi svoje spletne trgovine in jih lahko kar od doma obiščemo prav vsak dan. Še posebej nas zamikajo dnevi, ko so v trgovini na vidiku popusti in akcije, ki že tako ugodno ponudbo naredijo še ugodnejšo. 

Če hočemo zares slediti, kaj se v trgovini dogaja, se lahko naročimo na sprotno obveščanje. Prodajalci nam tako na mail lahko sporočajo prav vse, kar je v danem trenutku novega pri njih. In če nam je ponudba všeč, lahko še isti trenutek vstopimo v trgovino in opravimo želeni nakup. 

Čevlji za vse letne čase

Oxfordice so v tem trenutku pravi modni in tudi prodajni hit in to bo verjetno trajalo še kar nekaj časa. Za to vrsto čevljev lahko rečemo, da je namenjena ne samo enemu letnemu času, temveč jih v resnici lahko nosimo marsikdaj, le delno se moramo čemu prilagajati. 

Sicer pa boste v spletni trgovini lahko poleg oxfordk lahko nakupovali še druge vrste čevljev za vse letne čase. Pri tem imamo v mislih čevlje, ki so na primer izključno namenjeni za zimo, poletje, jesen alu pomlad. 

V isti kategoriji: