TEKALNA STEZA NordicTrack Elite 9500 PRO

Prvič se je tekalna steza NordicTrack Elite 9500 PRO na tržišču pojavila leta 2010, še bolj dovršena in izpopolnjena različica, pa je bila predstavljena leta 2014. Naj vam jo predstavimo.

Omenjen model tekalne steze ima številne prednosti, katere marsikoga prepričajo v nakup. Najbolje, da si sami preberete več o tej tekalni stezi in se prepričate o zapisanem.

NordicTrack-Commercial-9500

Motor

Močan in vzdržljiv motor, podpira najbolj zahtevne in dolgotrajne treninge.

Zaslon

Tekalna steza NordicTrack Elite 9500 PRO uporablja podobno tehnologijo kot jo lahko najdemo v najbolj luksuznih modelih osebnih avtomobilov. Sistem nadzorne plošče je izoblikovan na način, da je uporaba različnih funkcij preprosta, kar naredi tudi sam trening povsem enostaven. Prikazovalnik zaslona meri 10˝, preko njega pa je mogoče brskati tudi po spletu.

Programi treningov

Ena pomembnejših prednosti tega modela steze je zagotovo ta, da podpira iFit funkcijo, s pomočjo katere lahko izberemo različne vrste treningov, ipd. Uporabniki lahko z nakupom iFit aplikacije nenehno posodabljajo »oddelane« treninge, kateri so bili oblikovani glede na želeno izgubo kalorij, hitrost, itd.

Poleg vsega omenjenega, podpira tekalna steza NordicTrack Elite 9500 PRO tudi funkcijo merjenja srčnega utripa ter možnost uporabe iPoda. Vsaka takšna dodatna funkcija je vsekakor dobrodošla za nekoga, ki želi imeti nadzor nad različnimi stvarmi. Pri sami izdelavi pa so upoštevali tudi zasnovo tekalne steze in vse skupaj uredili tako, da jo je mogoče zložiti in na ta način tudi lažje shraniti.

V isti kategoriji: