Wellness za popolno sprostitev telesa in duha

Vsakodnevni stres nas pogosto pripelje do situacije, ko si moramo obvezno vzeti nekaj prostega časa oziroma odmora. Navadno si tega ne moremo privoščiti kar sredi delovnega tedna, temveč šele ob koncu tedna oziroma za vikend. Tedaj je torej odlična priložnost za sproščanje našega telesa pa tudi duha. Ena od možnosti je, da si energijo polnimo kar doma, še bolje pa je, da odidemo na krajši izlet kam drugam. Lahko tudi za cel vikend.

Kar nekaj odličnih rešitev je za popolno sprostitev telesa in duha. Med drugim je to lahko wellness, ki ga pri nas ponuja kar nekaj podjetij, in sicer na prečudovitih lokacijah. Tam vam niso na voljo le vrhunski wellness programi oziroma wellness tretmaji, temveč še številne druge odlične priložnosti.

Stilsko dovršen Wellness Spa Center

Kakšen wellness center vam je do sedaj že uspelo obiskati, a morda nad njim niste bili tako navdušeni, kot ste v resnici pričakovali. To pomeni, da niste dovolj dobro preverili, kaj vam ponudnik omogoča ob obisku. Če na tem področju želite nepozabnih doživetij, je lahko odlična izbira stilsko dovršen wellness center spa Thermana Park. Ta je kot nalašč odlična izbira za razvajanje telesa in duha.

Wellness tretmaji - masaža celotnega telesa
Wellness tretmaji ponujajo raznovrstne masaže

Omenjeni wellness predstavlja kraj, kjer lahko sami ali pa s partnerjem ali z družino povsem umirite svojega nemirnega duha. Si odpočijete svoje utrujeno telo in se napolnite s povsem novo, izjemno svežo energijo.

Preberite si še naslednji članek: Obisk term z avtodomom

Eden najboljših načinov za sprostitev in pomlajevanje je kampiranje z avtodomom. Tako lahko uživate na prostem, hkrati pa imate na voljo vse udobje doma. Pri izbiri destinacije je eden najboljših krajev, kamor se lahko odpravite, zdravilišče. Tako boste imeli dostop do vseh tretmajev in storitev, ki jih potrebujete za sprostitev in najboljše počutje.

Bogat nabor edinstvenih tretmajev

Omenjeni spa center vam omogoča izjemno bogat nabor edinstvenih wellness tretmajev, prav tako tudi raznovrstne masaže, nego telesa in obraza. Na voljo so tudi posebni hišni wellness rituali, ki jih posebej za vas ustvarjajo vrhunski wellness terapevti.

Tretmaji so kreirani povsem unikatno ter so črpani iz lokalnega okolja ter tradicije.

Wellness razvajanje Thermana Laško

Razvajanje, ki ga lahko doživite le v Laškem

Ste že kdaj slišali za pivovarski wellness? Če ne, vas vabimo v Laško, kjer ga edino lahko doživite. Gre za nekaj drugačnega, nekaj posebnega. Za razvajanje v znanem pivovarskem mestu pri nas. Lahko preizkusite unikatno pivsko razvajanje, ki ga zlepa ne boste pozabili kar tako.

Pri takšni vrsti tretmaja se uporablja najrazličnejše pivovarske izdelke, ki temeljijo predvsem na surovini, ki je pridobljena v Pivovarni Laško.

V isti kategoriji: