Obisk term z avtodomom

Pri nas kar nekaj odlično opremljenih term, kamor se lahko odpravite sami, v dvoje ali z družino. Možnosti namestitve so zelo različne. Nastanite se lahko v hotelu, apartmaju, sobi, ne nazadnje tudi v kampu. Toda vse naše terme nimajo te možnosti. Če si torej v toplicah želite kampirati, so denimo terme Laško odlična izbira.

Na kampiranje se pogosto odpravimo kar z avtodomom. Kampiraje v Laškem je torej odlična izbira, saj vas na tem mestu čaka tudi prijetno urejeno parkirišče za avtodome.

Če iščete edinstvene in sproščujoče počitnice, zakaj se ne bi odpravili na izlet z avtodomom v zdravilišče?

Uživanje v svobodi ter v zasebnosti bivanja v avtodomu

Terme Thermana Laško se torej lahko obišče kar v spremstvu avtodoma, ker imajo tam posebej urejene prostore za parkiranje avtodomov. Takšna odločitev je še toliko bolj dobrodošla, če želite uživati v ponudbi term v bazenih, wellnessu, gostinski ponudbi v popolni svobodi ter zasebnosti bivanja v avtodomu.

Kampiranje v Laškem je še ugodnejše, če uporabite posebno kamping kartico. Koliko popusta vam je ob tem na voljo, pa lahko preverite kar v ceniku na spletni strani ponudnika.

Parkirišče za avtodome v neposredni bližini hotela Thermana Park Laško

Ko se boste z avtodomom pripeljali v terme Laško, boste našli parkirišče za avtodome v neposredni bližini hotela Thermana Park Laško, prav tako ob hotelu Zdravilišče Laško. Prvo parkirišče sprejme 16 avtodomov, drugo pa 4.

Priklop na elektriko je urejen na camper stopu. Dobro je urejen tudi izpust kemičnega WC ter izpust odpadne vode. Sicer pa je gostom WC namenjen tudi v sklopu hotela. Tuši pa so na voljo vsem tistim, ki obiščejo wellness center in bazene.

Po čem vse je znano Laško?

Laško na sploh velja za mesto z izjemno raznolikim turističnim, kulturnim ter športnim utripom. Skozenj teče reka Savinja. Poznano je zlasti po tradiciji pivovarstva in seveda tudi po zdravilnih vrelcih. Obiskovalcem tako omogoča nadvse zanimive kolesarske pa tudi pohodniške poti.

V Laškem je na voljo tudi ogled muzeja ter pivovarne, muzeja rudarstva. Lahko obiščete grad Tabor., kartuzijo Jurklošter in še bi lahko naštevali. Veliko je torej razlogov, zakaj se splača ob koncu tedna ali čez teden odpraviti v ta prečudoviti kraj, in to ne glede na to, s katerim prevoznim sredstvom se boste pripeljali do cilja.

V isti kategoriji: