Konopljini proteini, pozabite na sirotko

Ste oseba, ki naravnost obožuje šport? Ste aktivni in redno skrbite za zdravje in dobro počutje? Potem vse kar potrebujete za hitro, predvsem naravno regeneracijo telesa so konopljini proteini.

Znano je, da telo po vsaki vadi oziroma po vsakem daljšem naporu potrebuje zadostno količino hrane. Predvsem pa poleg količine potrebuje kakovostne hranilne snovi. In kaj je boljšega kot beljakovine oziroma proteini. Ker pa imajo posamezni športniki oziroma rekreativni ljudje težave pri prebavi laktoze in glutena, je na voljo kar nekaj naravnih in na naraven način pridobljenih proteinov.

Med opisane načine pridobivanja uvrščamo tudi konopljine proteine. Ti vsebujejo vse kar naše telo potrebuje. So zelo bogat vir kakovostnih maščob, to je omega 3 in omega 6. poleg omenjenih maščob, pa konopljini proteini vsebujejo tudi različne minerale, antioksidante in vitamine, ki bodo pomagali vašemu telesu do popolne regeneracije in neustavljive gradnje. Telo bo zdravo, vitalno in energično.

Zelo se priporočajo vsem, ki imajo težave pri prebavi glutena, saj so popolnoma “GLUTEN FREE”. Redno uživanje konopljinih proteinov bo okrepilo imunski sistem, tako da bomo energični in pozitivno naravnani skozi celotni dan. Popolnoma ni odveč, če rečemo, da pomaga tudi tistim, ki si želijo izgubiti kak kilogram ali dva.

Ker jih lahko zaužijemo s smoothijem ali kakšnim drugim doma pripravljenim napitkom, si na tak način popestrimo okus. Ob enem pa še povečamo vnos hranilnih snovi. Za vse, ki ste malo v dvomih pri uporabi produktov, ki imajo v imenu konopljo. Vsekakor ne gre za opojne substance, temveč za popolnoma naravno in zdravju zelo koristne snovi.

Zelo pogosto smo lahko priča vsakodnevnim študijam in oglasom, ki nas informirajo in izobražujejo na temo uporabe in načina delovanja konoplje in njenih produktov. Je rastlina, ki tako kot druge, raste v naravi pod določenimi pogoji. Kot vse kar je naravnega, tudi konopljini proteini vsebujejo celo vrsto zdravih in telesu koristnih elementov in sestavin. Tako, da pri uporabi ni potrebe po nikakršnem strahu. Koristni pa so lahko tudi drugi prehranski dodatki, med njimi kurkuma. Ker jo težko dnevno uživate v zadostnih količinah, si lahko pomagate tako, da si preko spleta naročite kapsule kurkume. Sledite povezavi in si o tem preberite še več.

Kvaliteten pregled vida in estetska očala. Ustreznost očal razvrščamo v različne kategorije; eno je namen, drugo je prileganje našemu obrazu, tretji so materiali očal. Preberi več …

V isti kategoriji: