Remington

Remington izdelki za nego telesa

Podjetje Remington je z nami že več kot 80 let. Ukvarja se z izdelavo vrhunskih produktov za nego telesa. Najbolj je poznano po svojih britvicah, fenih, setih za čiščenje obraza ter depilatorjih. Na voljo imajo vsa orodja, ki nam pomagajo izgledati najboljše. Vizija podjetja Remington je, da nudijo ženskam in moškim vse, kar potrebujejo, da se počutijo samozavestno in udobno v svoji koži. Poglejmo si skupaj nekaj njihovih produktov in zakaj so odlična izbira za vsakogar.

Remington

Vrhunski sušilniki za lase

Remington je podjetja znano po svojih vrhunskih sušilnikih za lase. Narejeni so, da ohranjajo strukturo naših las in se izognejo možnim poškodbam. Tehnologija Color Care uporablja toplotni senzor, ki dovaja optimalno toploto do naših las in preprečuje poškodbe barve in las zaradi prevelike vročine. Največja prednost sušilnikov Remington so:

  • Da jih lahko uporabljamo za vse tipe las
  • Imajo več stopenj pihanja, kar jih naredi primerno za oblikovanje pričesk
  • Z dodatnimi koncentratorji in difuzorji lahko oblikujemo profesionalne pričeske

Aparati za ravnanje las

Aparati za ravnanje las so izredno popularni, saj jih lahko uporabljamo za ravnanje vseh različnih tipov las. V ponudbi lahko najdemo osnovne modele za domačo uporabo, kot tudi bolj napredne različice, ki nam nudijo dodatne funkcije.

Remington

Vsi aparati za ravnanje las so opremljeni s senzorji, ki skrbijo za dobavo enakomerne količine toplote od korenine do konca las. Tako lahko uredimo tudi najbolj težavne pričeske in lase, ki se nočejo ukoriti.

V ponudbi lahko najdemo navadne aparate za ravnanje las, kot tudi bolj tako, ki jih uporabljajo profesionalni frizerji in stilisti.

Električni brivniki Remington

Remington je bilo prvo podjetje, ki je ustvarilo električni brivnik. To je dalo nov zagon celotni industriji produktov za oskrbo moških in žensk. Za moške imajo v ponudbi brivnike, ki so mišljeni za bolj nežno in grobo kožo.

Tako poznamo:

  • Brivniki z zaščitno folijo

    Taki brivniki so mišljeni za oskrbo moške kože z občutljivo kožo, saj posebna folijo dviguje dlačice in jih usmerja v rezila
  • Rotacijski brivniki

    Rotacijski brivniki vsebujejo več rezil, ki so odlična za odstranitev močnejših dlačic.

Ženski brivniki pa so narejeni, da ohranjajo žensko kožo gladko v vseh pogojih. Narejeni so, da jih lahko ženske uporabijo tudi, če nimajo veliko časa za oskrbo kože.

Priporočamo, da si ogledate tudi druge produkte podjetja Remington, kot so epilatorji, zobne ščetke, krtače za čiščenje obraza in krtače za lase. To in še več lahko najdemo na spletni strani pinkpanda.hr, kjer bomo našli preverjene produkte vrhunskih proizvajalcev za nego telesa.

V isti kategoriji: