Clip on lasni podaljški

Clip on lasni podaljški – hitra pot do daljših las

Ste si vedno želeli dolgih in gostih las, vendar nimate dovolj potrpljenja, da bi dosegli ta cilj? Ali vaši lasje rastejo zelo počasi ali pa ste se ravno postrigli na kratko, sedaj pa si spet želite dolgih las? Se morda začnejo vaši lasje hitro lomiti, zato morate pogosto striči konice? Rešitev v vseh teh primerih predstavljajo clip on lasni podaljški, s katerimi lahko hitro in preprosto spremenite svojo pričesko, saj se jih samo enostavno pripne na vaše lase in ti v trenutku postanejo dolgi.

Vse bolj razširjeni postajajo podaljški iz naravnih las 

Kakovost podaljškov se je v zadnjih letih močno izboljšala. Tako so postali clip on lasni podaljški, ki so izdelani iz naravnih las, skorajda pravilo. To pomeni, da se izvrstno zlijejo z vašimi lasmi in da sploh ne bo mogoče opaziti, da jih uporabljate. Izbirati je mogoče med številnimi kombinacijami. Pri nakupu imate tako možnost, da izberete takšne, ki bodo v vseh pogledih ustrezali vašim željam in značilnostim vaših las. Med drugim lahko izbirate med različnimi:

  • dolžinami (dolgi, srednje dolgi ali krajši podaljški), 
  • barvami in barvnimi odtenki (kostanjeva, temno rjava, blond, črna, rdeča, turkizna itn.)
  • stili (enakomerna barva, prameni, ombre itn.),
  • gostotami. 

Podaljški za skodrane lase

Izbiro pa je mogoče prilagoditi tudi strukturi las in priložnosti. Čeprav so najbolj razširjeni ravni clip on lasni podaljški, pa se lahko odločite tudi za skodrano različico. Slednja je še posebej priljubljena ob posebnih priložnostih, na primer za slavja, poroke in podobne dogodke.

Clip on lasni podaljški

Seveda pa jih lahko uporabite tudi za vsak dan – ko si zaželite bujnih kodrov, vendar nočete izgubljati časa s kodranjem ali obremenjevati svojih naravnih las s toploto. Pogosta uporaba kodralnikov in podobnih naprav namreč hitro poškoduje vaše lase.  

Preprosto pritrjevanje in odstranjevanje 

Ena izmed pomembnih prednosti, ki jih imajo sodobni podaljški, je, da je njihovo pritrjevanje zelo preprosto. Tako vam ni treba obiskovati frizerskega salona, ampak lahko podaljške hitro in brez posebnega truda pritrdite kar sami. Podobno pa velja tudi za odstranjevanje.

Če si boste zaželeli med uporabo narediti premor, jih  lahko odstranite le v nekaj korakih. To pa nikakor ne pomeni, da jih morate ves čas odstranjevati, če tega ne želite. Brez težav lahko z njimi tudi spite oziroma nemoteno uživate v različnih vsakodnevnih aktivnostih, saj je njihova uporaba tako prijetna, da jih skorajda ne zaznavate.

V isti kategoriji: