Kodralnik za lase za hitro, samostojno urejanje pričeske

Od nekdaj sem bila mnenja, da pri ženski največ za urejenost naredijo lepi nohti in urejeni lasje. Od nekdaj sem zato skrbela za svojo pričesko, še posebej, kadar sem imela kratke lase in sem se zjutraj resnično zbudila vsa razmršena. Prav tako sem takrat redno, vsak mesec, hodila k frizerju, kajti pri kratkih laseh se izjemno hitro opazi, če dlje časa nisi postrižen – pričeska postane neoblikovana. Zadnja leta pa imam precej raje daljše lase, ki mi segajo do ramen.

Ker imam dva mala otroka, ki ju zjutraj, preden grem v službo, pospremim še v vrtec, se mi zdi to najbolj praktično. Če se že zbudim nekoliko bolj razmršena, lahko lase namreč vedno lepo spnem, pa sploh ni videti, da imam »bad hair day«.

Kako pa sicer skrbim za svoje lase? Pazim, da uporabljam blage in čim bolj naravne šampone in vedno uporabljam arganovo olje za nego. Ravnalcem za lase se izogibam, res pa je, da vsake toliko uporabim kodralnik za lase – še zlasti, kadar se odpravim kam na lepše ali kadar vem, da bom imela v službi sestanke ali bodo prišle pomembne stranke. Vtis je namreč tudi na delovnem mestu zelo pomemben, in v marketingu si ne moreš privoščiti, da ne bi bil popoln – stranke je težko prepričati v velike nakupe, če nisi popolnoma samozavesten, za kar pa ženske zagotovo potrebujemo tudi dober videz. Če se dobro počutiš v svojem telesu in veš, da je vse tako, kot mora biti, ti niti samozavesti niti delovne vneme ne manjka.

kodralnik-za-lase


Kodralnik za lase Remington lahko za urejanje na srečo uporabim že zvečer, saj zjutraj ob oblačenju dveh otrok ne bi imela časa, razen če bi vstala vsaj eno uro prej. Zvečer si lase operem, obrišem in delno posušim, nato pa uporabim kodralnik za lase, da poskrbim za kodre. Te pustim, kakršni so, ter jih ne razčešem, saj so tako zjutraj ravno popolni – le malenkost jih je potrebno popraviti in utrditi, pa zdržijo cel dan.

kodralnik las

Kadar moram biti urejena zvečer,pa si seveda uredim kodre pred odhodom, zato imam nekaj več izbire, kako bom svoje kodre oblikovala. Zadnje čase imam rada lase valovite zgolj v spodnjem delu, torej bolj pri konicah, medtem ko jih pri rastišču ne kodram.

To mi je všeč, saj je videz res poseben in nekoliko bolj večeren, poleg tega pa me pomirja misel na to, da kodram zgolj spodnji del las – torej tistega, ki ga lahko pri frizerju tudi pristrižem, če bi zaradi kodranja postal uničen. Ampak zaenkrat se mi to še ni pripetilo, saj sem s kodranjem resnično zmerna in kodralnik za lase ne uporabim več kot enkrat na teden.


Clip on lasni podaljški so eni izmed najbolj priljubljenih podaljškov, saj jih odlikuje kvaliteta, trpežnost, preprosto vstavljanje, enostavna nega. Preberi več …

V isti kategoriji: