Podaljšajte si lase na enostaven način

Clip on lasni podaljški so oblikovani tako, da vam omogočajo izredno hitro in tudi zelo enostavno podaljševanje vaših las brez obiska pri frizerju. Če si želite imeti nekoliko daljše lase, je to super rešitev, ki vam omogoči, da boste v najkrajšem času lahko dosegli svoj cilj in si lase podaljšali kar doma. Zakaj bi dolge mesece čakali na to, da vam lasje končno zrastejo, če pa do tega cilja lahko pridete tudi veliko hitreje? V članku si lahko preberete več o njih in o njihovi uporabi ter o tem, kako jih lahko čim lepše namestite na svoje lase!

Daljši lasje na najhitrejši možen način

Za podaljšanje las se danes največkrat uporabljajo clip on lasni podaljški. Izberite takšne, ki so gosti in bujni, saj boste tako lahko ustvarili več volumna in boljši videz celotne pričeske. Samo pripenjanje je zelo preprosto, sploh če imate srednje dolge lase. Če imate zelo kratke lase, pripenjanje zahteva nekaj več spretnosti, sploh če ne želite, da bi se videla meja med vašimi lasmi in clip on lasni podaljški. Na Youtubu si lahko ogledate kar nekaj video tutorialov, v katerih so predstavljeni različni triki, ki vam lahko pomagajo pri pripenjanju in pri tem, da bo končni videz čim lepši.

Clip on lasni podaljški in njihovo nameščanje

Prvi korak je vsekakor izbira ustreznih podaljškov v pravem barvnem odtenku glede na vašo barvo las. Ko jih enkrat izberete, bodite previdni pri njihovem shranjevanju, da bodo ostali takšni, kot si želite. Preden jih nato končno pripnemo na lase in si uredimo pričesko jih moramo dobro in lepo razčesati, nato pa se začne nameščanje na naše lase. Na njih so nameščeni clipi oziroma posebne sponke, ki vam omogočajo, da je sam način pripenjanja zelo enostaven in boste zanj porabili le nekaj sekund.

Clipi oziroma sponke na njih so oblikovani tako, da se dobro oprimejo las in nikakor ne morejo zdrsniti iz njih ali se odpeti, zato vam za vašo pričesko ni treba skrbeti, saj bo ostala lepa Na koncu procesa je pomembno, da podaljške oziroma mesto, kjer se stikajo z vašimi lasmi, dobro prekrijete z njimi. Tako bo vaša pričeska videti res super popolno in naravno!

V isti kategoriji: