Kateri so glavni modni dodatki?

Polepšajte si pričesko

Modni dodatki za v lase so različne gumice, s katerimi si uredite svojo pričesko, sponke za lase v najrazličnejših oblikah, velikostih in barvah. Le te so lahko zelo enostavno ali izjemno izstopajoče, kot na primer cvetovi rož ali mašnice. Če imate dolge lase, imate običajno več možnosti, ne samo pri samih dodatkih ampak že pri načinu ureditve frizure, ki je lahko speta v čop ali več njih, spletena v kitko ali v figo na vrhu glave. Seveda so lahko lasje tudi spuščeni, pa tudi za krajše lase obstaja nekaj dodatkov, ki pa jih je pogosto težje vpeti. V tem primeru si raje pomagajte z izraziti uhani.

Kaj nadeti okoli vratu

Okoli vratu si omislite verižico, ki ni nujno iz plemenite kovine. Vse več dodatkov je iz plastičnih mas in lesa, vendar bodite v vsakem primeru pozorni na različne sestavine, da ne pride do alergičnih reakcij. Te so lahko tudi zapoznele. Verižica naj ne bo izstopajoča in naj vas ne ovira, še posebej pa ni primerna za delovno mesto v procesih, ki vključujejo delovne stroje, saj se lahko zgodijo hude nezgode. Prav tako verižico, kot tudi večino drugih modnih dodatkov, odstranite pred športnimi aktivnostmi. Pazite, da ne bo verižica pritegnila vse pozornosti nase, razen takrat, ko imate globok izrez za dekolte in enostavno in elegantno obleko in je verižica samo še češnja na vrhu smetane.

Modni dodatki za na roko

Dodatkov za na roko je na trgu veliko. Med njih spadajo ročne ure in zapestnice ter seveda prstani. Verjetno ne gre posebej poudarjati, da plastične zapestnice kazijo vaš izgled takrat, ko boste pražnje odeti, za popoldansko srečanje s prijateljicami v mestu pa so kot nalašč. Ure se lahko lepo kombinira s prstani, pri slednjih pa pazite, da jih ne natlačite na prste vse naenkrat, čeprav vam je kateri še posebej všeč po videzu, drugi pa izjemno priljubljen, saj vam ga je podarila vaša draga babica.

https://www.youtube.com/watch?v=ME3SbCr0cy0

In za konec še oblačila

Čeprav marsikomu kot modni dodatek za oblačilo pride na pamet le broška, pa je ravno ta pogosto najmanj priljubljena, še posebej zato, ker lahko v nekaterih primerih tkanino oblačila tudi poškoduje. Ne pozabite, modni dodatek za oblačilo je lahko tudi torbica, ročna denarnica ali pas za okoli pasu. Poleg tega obstaja vse več dodatkov tudi za čevlje, tako da lahko tudi slednje okrasite, seveda pa pazite na praktičnost, še posebej v primeru slabega vremena in enostavnost snemanja v primeru čiščenja.

V isti kategoriji: