Brezžični polnilec

Priročni polnilec za mobilni telefon

Še nedavno nazaj se nam niti sanjalo ni, da bo lahko prav vsak izmed nas s seboj na pot nosil mobilni telefon in bo z njim lahko poklical kamor koli. Navajeni smo bili na stacionarne telefone, ki pa smo jih v sodobnem času skorajda že pozabili. In ker sodobna tehnologija res ne pozna meja, nas vedno, znova in spet preseneti s čim novim.

Tokrat bomo v ospredje postavili brezžični polnilec, ki vam ga bomo na kratko predstavili. Ugotovili boste, da se ponaša s številnimi prednostmi in da je morda čas, da si ga kupit tudi vi. Če vas bo naša predstavitev navdušila, potem vas bomo povabili še na obisk spletne trgovine, kjer boste brezžični polnilec lahko kupili kar od doma, kamor vam ga bodo nekaj dni po naročilu tudi dostavili. Mamljivo, kajneda?

Brezžični polnilec

Polnilci v kategoriji polnilnih postaj in stojal

Večina od brezžičnih polnilcev, med katerimi lahko izbirate na trgu, se nahaja v kategoriji polnilnih postaj in stojal. Polnile postaje so odlična izbira za nočne omarice. To v praksi pomeni, da svoj mobilni telefon lahko preprosto odložite na postajo, njegova baterija pa se bo čez noč napolnila.

Brezžični polnilec

Če pa želite imeti zaslon telefona pred seboj, potem vam priporočamo, da si kupite raje stojalo za brezžično polnjenje.

Dober oprijem

Pri polnjenju je izjemno pomembno, da vaš telefon pri tresljaju ne zdrsne s polnilne postaje. Ravno zato se prepričajte, ima izbrana polnilna postaja odličen oprijem.

Število tuljav

Ponavadi za polnjenje zadostuje že samo ena induktivna tuljava. Za številne brezžične polnilce pa je znano, da jih vsebujejo tudi po več. Verjetno bi si marsikdo med vami ustvaril napačno mnenje, da to vpliva na hitrejše polnjenje, kar pa še zdaleč ni res. V resnici je skrivnost v večjem prostoru za odlaganje.

Moderna LED obroba

Status polnjenja z brezžičnim polnilcem lahko predstavlja izjemno privlačna LED obroba. Ta velja sicer za zelo priročno in priljubljeno med uporabniki, vendar vas bo morda med polnjenjem ponoči motila. Ravno zato se raje prepričajte, da vaš brezžični polnilec ponoči ne oddaja premočne svetlobe.

Brezžični polnilec ali power bank, o katerem morda sanjate že kar nekaj časa ali za katerega smo vas ravnokar navdušili mi, lahko kupite v spletni trgovini gizzmo.si.

Ovitki za mobitele. Hočeš zaščititi svoj GSM telefon pred poškodbami ali pa želiš, da postane edinstven modni dodatek? Preberi več …

V isti kategoriji: