Priljubljenost sistemov, ki ogrevajo vodo na mestu uporabe, narašča

Rezervoar električnega grelnika vode Bosch Tronic T 3000je obložen s steklom, ki pomeni izjemno trpežnost in maksimalno izolacijo. Še več, ima debelo peno, ki ne vsebuje CFC, kar spodbuja maksimalno energetsko učinkovitost.

Če ste zaskrbljeni in vas je strah glede kakovosti tega rezervoarja, vam proizvajalec ponuja 6-letno omejeno garancijo samo na rezervoar in 2-letno omejeno garancijo na vse druge dele, kar vam omogoča brezskrben nakup.

Odličen za majhne prostore

Ni vam treba bati, da bo ta grelnik vode Bosch Tronic 3000 T porabil preveč prostora v vašem domu ali pisarni.

Zakaj?

To temelji na dejstvu, da je na voljo s kompaktno zasnovo … Njegove natančne dimenzije so: 35 x 35 x 34 cm.

Odvisno od vaših zahtev ga lahko namestite na tla, polico ali na steno.

Ima lahkotno zasnovo (tehta samo 8 kg), tako da ga lahko vzamete s seboj na katerokoli mesto ali ga preprosto shranite, ko ni v uporabi.

Zelo preprosta namestitev! Namestitev tega mini grelnika vode Bosch Tronic 3000 T je nedvomno najlažji del! Priložena je vsa oprema za nameščanje (spone), kot tudi lahko razumljiva navodila.

Iz tega razloga lahko napravo postavite sami, ne da bi morali najeli profesionalnega vodovodarja. Pravzaprav je veliko uporabnikov povedalo, da nimajo nobenih težav pri namestitvi grelnika vode Bosch Tronic 3000 T na različnih točkah.

In kot smo že povedali, se lahko odločite, da ga namestite na tla, polico ali steno. Izbira je vaša!

Ko ga enkrat namestite, se bo eleganten in privlačen videz tega grelnika vode brezhibno prepletal z vašim obstoječim dekorjem, zaradi česar je grelec primeren za vgradnjo v vsak prostor.

OPOMBA: mini grelnik vode ima dolg 90-cm kabel, ki se priključi na standardne električne priključke za samostojno vgradnjo.

Ali ni zaradi tega namestitev še bolj enostavna?

Pogosto zastavljena vprašanja

1. Kakšen je izkoristek?

Čeprav proizvajalec ne navaja stopnje izkoristka tega grelnika vode, vseeno trdi, da je precej hiter in ne boste dolgo čakali, da bi dobili toplo vodo.

Mnogi prejšnji uporabniki so izrazili zadovoljstvo s stopnjo izkoristka, zlasti tisti, ki ga uporabljajo kot dodatni grelnik vode.

2. Se grelnik vode lahko uporabi za tuš?

To bo verjetno odvisno od tega, koliko vode porabite med prhanjem. Ta grelnik vode lahko uporabljate za tuš, vendar se izogibajte dolgim, razkošnim prham, da ne boste razočarani.

V isti kategoriji: