Prenosni plinski žar Weber Spirit II E-210 ima rešetke iz litega železa

Prenosni plinski žar Weber Spirit II E-210 ima rešetke iz litega železa, emajlirane s plastjo porcelana: lito železo je boljše od nerjavečega jekla, ko gre za enakomerno porazdelitev toplote in lastnosti zadrževanja toplote. Zato se vaše rešetke iz litega železa segrejejo hitreje, kar zagotavlja, da bo vaša hrana enakomerno in hitro kuhana. Material iz porcelana ščiti rešetke proti bledenja, luščenja ali koroziji. Rešetke ne potrebujejo začimb. Enostavno je tudi čiščenje.

26.500 BTU na uro: gorilniki lahko sprostijo do 26.500 BTU na uro. To je primerna toplota za kuhanje 9-kilogramskega purana ali peko mesa in zelenjave naenkrat. V primerjavi z podobnimi žari je moč pri žaru E210 veliko boljša.

Tirnice za aromo, emajlirane s plastjo porcelana: sistem tirnic za aromo pri prenosnem plinskem žaru Weber Spirit II E-210 je inovativen in vsestranski. So popolnoma nagnjene, zbirajo kapljice, ki padajo in špricajo naokoli, nato pa jih spremenijo v izparjeni okus, ki prodre v vašo hrano. Kapljice, ki se ne uparijo, se usmerijo stran od gorilnikov in vstopijo v sistem za shranjevanje masti. To preprečuje vžige v žaru in ne bo zamašilo gorilnih cevi. Ker so izdelani iz emajliranega porcelana in nerjavečega jekla, so te palice enostavne za vzdrževanje in bodo trajale dlje.

2903 kvadratnih centimetrov celotne kuhalne površine: primarni prostor za kuhanje, kjer obdelujete večino hrane, je 2323 kvadratnih centimetrov. Preostala površina, 581 kvadratnih centimetrov, je sestavljena iz posebnih rešetk. Kuharji bodo lahko na tej plošči kuhali veliko različnih vrst hrane.

Pokrov iz emajliranega porcelana: eden od glavnih razlogov, zaradi katerega nekateri žari niso priljubljeni, je, da se barva hitro lušči in zbledi. Weber si prizadeva preprečiti to težavo z izdelavo pokrova iz emajliranega porcelana, ki prekrije vaš žar.

V isti kategoriji: