Glavne značilnosti motorne žage Husqvarna 445

Husqvarna je res zadela z različico 445. Kot boste izvedeli, je res praktična.

Ta bencinska motorna žaga Husqvarna 445 se razteza na 46 cm in je opremljena z motorjem s prostornino 45,7 ccm, ki je podprt z 2,8 konjskimi močmi.

Najboljši del je, da je ta model zelo lahek in ima sistem za čiščenje zraka.

Specifikacije modela:

  • Teža – 4,9 kg
  • Moč motorja – 2,8 KM
  • Rotacije – 2700 vrt / min (prosti tek) / 6300 vrt / min (navor) / 9000 vrt / min (max)
  • Hrup – 103 dB (A)
  • Vrsta goriva (prostornina) – gorivo
  • Poraba goriva – samo 481 g na uro

Za motorno žago tega kalibra je cena – tik pod $320 – zelo impresivna. Preden se poglobimo v naš pregled tega modela, si poglejmo specifikacije.

Najprej začnimo od samega začetka z lastnimi izkušnjami.

Točenje goriva

Najprej boste morali napolniti rezervoar za gorivo. Ta model Husqvarna 445 bo zahteval 89-oktanski bencin. Po navodilih proizvajalca ne boste želeli uporabljati 87-oktanov, saj lahko to povzroči »trkanje«.

Druge težave z motorjem so lahko tudi posledica neustreznega goriva, zato pred začetkom poskrbite, da ga napolnite z ustreznim gorivom.

Opomba za kupce: Husqvarnino gorivo lahko kupite vnaprej. Če kupite samo 10-litrske pločevinke, boste lahko podaljšali garancijo za dve leti!

Kako zagnati motorno žago Husqvarna

Ko ste napolnili rezervoar za gorivo, ste pripravljeni zagnati motorno žago Husqvarna 445 in začeti z delom. To je enostavno z zaganjalno vrvico. Videli boste, da če vse je pravilno opravljeno (priložena so navodila za zagon hladnega in toplega motorja), se bo ta model zagnal po prvem potegu.

Naše izkušnje so bile enake. Prvič nismo prebrali navodil, kar nas je pripeljalo do zalitja motorja. Vendar smo od takrat žago Husqvarna 445 zagnali več kot 25-krat in začela je delovati že po prvem potegu.

Oprijem in občutek

Oprijem in občutek te motorne žage je odličen. Na mestu za vašo vodilno roko, boste našli zaščito, ki bo zaščitila vaše roke v primeru kakršnih koli letečih odpadkov.

Ročica je prevlečena z gumo, ki bo zagotovila tesen oprijem.

V isti kategoriji: