Prednosti in slabosti vrtnega traktorja Husqvarna YTH24V48 24 HP

Proizvajalec tega vrtnega traktorja Husqvarna YTH24V48 24 HP je naredil nadzor nad kosilnico tako enostavno, da se prilagodi vsakemu uporabniku, ne glede na njegovo usposobljenost. Nastavljivi sedeži in ustrezen volan so zasnovani tako, da zagotavljajo uporabniku udobje med celotnim postopkom.

Združljivost z dodatno opremo

Vrtni traktor Husqvarna YTH24V48 24 HP Fast Hydro ustreza standardom profesionalne kosilnice zaradi svoje vsestranskosti in zmožnosti podpiranja dodatne opreme, ki povečuje njegovo uporabnost. Dodatni združljivi dodatki vključujejo; puhalo za sneg, kompleti za mulčenje in kompleti za vleko.

Slabosti

V nekaterih starejših modelih je bil vzvratni pedal nepravilno nameščen, njegovi premiki pa so delno blokirani s pokrovom krova. To je bilo popravljeno pri novejših modelih.

Uporabnik se lahko zlahka spotakne ob ročko za nastavitev višine.

Vrtni traktor Husqvarna YTH24V48 24 HP je profesionalna kosilnica, ki zagotavlja kakovost, vsestranskost in udobje. Prehiti večino podobnih kosilnic. To je najboljša izbira, če ste utrujeni od nakupa slabe kosilnice vsakič, ko se odpravite v trgovino.

Husqvarna je vodilna blagovna znamka kosilnic. Njihove najboljše kosilnice so hidrostatični vrtni traktor Husqvarna YTH22V46 in bencinski vrtni traktor Husqvarna 960430173 656cc 22HP. Na voljo so v lokalnih trgovinah s kosilnicami ali v spletni trgovini.

 • Širina košnje – 122 centimetrov
   
 • 24 HP Briggs in Stratton V-Twin motor
      
 • Hiter hidrostatičen menjalnik s pedali
      
 • Tempomat
      
 • Vključitev električnega rezila

Model kosilnice Husqvarna YTH24V48 je zelo dober za popolno košnjo. Brez napora se zažene z električnim vžigom. Motor Briggs in Stratton V-Twin ima 24 konjskih moči in je namenjen fleksibilnosti in moči brez hrupa, ki ga imajo podobne kosilnice.

Z 122-centimetrsko rezalno glavo vrtnega traktorja Husqvarna YTH24V48 24 HP Fast Hydro boste dobili odlične izkušnje pri košnji, medtem pa se boste počutili udobno.

Vrtne mize. Za krajša druženja in če imate manjši vrt, lahko izberete zložljivo mizo, ki ne bo zavzela veliko prostora.  Preberite več …

V isti kategoriji: