Predator 2000 – najboljši agregat za kampiranje

Predator 2000 je še en vrhunski inverter agregat, ki si zasluži priznanje. Čeprav to ni ključna značilnost, je njegov videz impresiven in opremljen z rdečo zaščitno prevleko s kontrolami na strani. Je idealen izdelek za hitro namestitev in shranjevanje. Njegove mere so približno 59 x 32 x 46 cm. Okolju prijazen (eco-friendly) način je zelo uporaben pri zniževanju količine goriva, ki je potreben, da agregat deluje, prav tako pa pomaga pri zagotavljanju nizke ravni hrupa.

Kaj vemo o notranjosti

Preden se odločite za ta agregat, morate vedeti, da na dnu ni dodanih koles. Pri 25-ih kilogramih je to lahko preveč, da bi ga nekateri lahko prenašali tako preprosto, zlasti tisti z invalidnostjo. Predator 2000 nima kletke in kot veliko drugih inverter agregatov, vas bo prisilil na razstavljanje, če boste želeli zamenjati olje. Če niste seznanjeni s tovrstnimi agregati, boste verjetno morali prebrati navodila za uporabo, da se izognete odpiranju ali poškodovanju kakršnih koli delov, ko bo to potrebno.

Energija v vašo sobo

Predator 2000 vam omogoča, da na prostem uživate bolje kot z običajnim agregatom. To bo zadovoljilo večino ljudi, ki potrebujejo osnovni vir energije, s katerim ne boste napajali celotnega doma. Toda tudi doma bi morale naprave v eni ali dveh sobah zadostovati za delo pod zmogljivostjo generatorja.

Prednosti

 

  • Kompaktna in pol manjša teža od konvencionalnih agregat
  • Ročaj za nošenje na vrhu / lahko ga prenašate naokoli
  • Izjemno varčna poraba goriv
  • Eko način porabi manj goriva in ustvarja manj hrupa

V isti kategoriji: