Oblecite legice in poudarite postavo

Rade tečete ali morda pogosto zahajate v fitnes? Trdo garate za svojo postavo, ki z vsakim treningom postaja bolj in bolj fantastična? Potem potrebujete ene hude legice oziroma pajkice, s katerimi boste lepo poudarile svojo postavo. Tako boste še bolj seksi.

Zakaj bi se skrivale za ohlapnimi oblačili, če pa lahko v oprijetih izgledate še bolj privlačno? Poleg tega pa so pajkice oziroma legice tudi zelo udobno oblačilo, kar zagotovo veste, če jih nosite za šport. Ker to dovoljujejo modni trendi, lahko pajkice nosite za različne priložnosti, v prostem času in še kdaj.

Pajkice so super oblačilo

Če zelo radi nosite pajkice, potem vas ni treba prepričevati v to, da so super oblačilo, saj to že veste. V njih se zagotovo počutite privlačno. Seveda pa je to do neke mere odvisno tudi od modela.

Čeravno običajno pajkice izgledajo dokaj podobno, pa med njimi obstajajo določene razlike, ki vplivajo tudi na to, kako izgledate v njih. Že sama barva vpliva na to, ali ste videti bolj vitko ali ne. Črne pajkice recimo naredijo noge še veliko bolj vitke, enako pa velja za razne črte na strateških mestih, ki poudarijo tiste dele telesa, ki jih je treba poudariti.

Izberite pravi model in material

V primeru, da bi radi vaše pajkice uporabljali tako za šport kot za druge priložnosti, je zelo pomembno, kakšen model in material izberete. Priporočamo vam, da izberete takšne modele, ki imajo kakšen zanimiv, poseben modni detajl, ki pajkice naredi več kot le oblačilo za šport. Detajl poskrbi, da postanejo odličen modni kos, ki ga lahko nosite kadarkoli. Prav tako pa je zelo pomembno tudi, kakšen je material, iz katerega so narejene pajkice.

Če mislite, da so različni materiali, ki se hitro sušijo, primerni le za športne aktivnosti, se krepko motite. Takšni materiali so namreč naklonjeni postavi, zato med športnimi aktivnostmi izgledate tako privlačno. Zaradi tega so jih oblikovalci začeli uporabljati tudi pri oblačilih za prosti čas, še posebej pa so primerna izbira za pajkice. V kolikor izberete takšne pajkice iz lahkotnega materiala, ki se hitro suši, z izbiro gotovo ne boste zgrešile.

Oxfordiceso svoje ime dobile po znani univerzi, kjer so jih tudi na veliko nosili. Preberi več …

V isti kategoriji: