Čudovite ženske torbice

ženske torbice

Torbice so tisti del ženske garderobe, ki nimajo le praktičnega namena, saj bi sicer lahko namesto njih ženske uporabljale nahrbtnike, pa jih seveda ne, ker niso ravno estetski. Moškim včasih ni jasno, zakaj jih ženske sploh potrebujejo, saj oni brez težav shajajo brez njih, a še kako prav jim pridejo v primerih, ko vanje ženske pospravijo njihovo denarnico, mobilnik ali kaj drugega, kar bi sicer dali v žep ali nosili v roki.

Torbice so torej nujnost ženske garderobe in brez njih si marsikatera ženska sploh ne predstavlja življenja, saj lahko vanjo spravijo vse mogoče, od denarnice, ključev, mobilnika pa do toaletnih pripomočkov, rokavic in vsega ostalega, brez česar ne gre, kadar odidejo od doma. Ženske torbice so prave zakladnice vsega mogočega, zato je nujno, da je torbica za vsakdan čim bolj prostorna. Poleg tega pa morajo imeti še nekatere druge lastnosti, na katere je pametno misliti že ob sami izbiri in nakupu.

Kaj vse mora imeti ženska torbica za vsak dan:
– prostornost,
– trpežnost,
– ličnost,
– udoben ročaj, ki ne žuli,
– možnost zapiranja z zadrgo ali zaponko.

Med tem pa so torbice za posebne priložnosti lahko tudi manjše – recimo tako imenovane večerne torbice so zelo majhne, saj takšne pritičejo večerni toaleti, ki se obleče za slavnostne priložnosti ali za v gledališče. Za tja velika torbica nikakor ne bi bila primerna, zato je bolje izbrati manjšo.

Kako izbrati žensko torbico?

1. Odpravite se na Lideja.com in si oglejte pestro ponudbo različnih torbic.

2. Oglejte si modele, ki so vam všeč, in odkrijte, da bi bila marsikatera od torbic na spletni strani primerna za vas in vašo garderobo.

3. Torbice, ki so vam všeč, dajte v košarico in opravite nakup – presenečeni boste nad ugodnimi cenami.

4. Kmalu vas bo na vašem domu pričakala pošiljka in vas razveselila.

5. Ko se ene torbice naveličate, je čas za nakup nove!

Kdaj je čas za zamenjavo torbice?

Ko stara torbica postane oguljena, pride iz mode, se ne sklada več z vašim stilom oblačenja ali ste se jo preprosto naveličali, je čas za novo! Pri nakupu pa upoštevajte tudi to, da lepih torbic v omari ni nikoli preveč, zato vam nikoli ne sme biti škoda denarja še za eno – izberite takšno, ki vam bo čim bolj všeč!

Napravite si personalizirani pulover. Personalizirani puloverji so odlično darilo za vaše najbližje. Preberi več …

V isti kategoriji: