Zakaj so ovitki za mobitel dobra naložba?

Ovitki za mobitel, etuiji in torbice ne prepuščajo usode telefona naključju, saj jih učinkovito ščitijo pred poškodbami, praskami, padci in drugimi tveganji, ki lahko poškodujejo steklo in ohišje mobilnika. Nakupna cena zaščitne opreme za telefon je precej nizka, v primerjavi z dragimi pametnimi telefoni. 

Če nek nov mobilnik stane 500 evrov, je smiselno kupiti še zaščitno pokrivalo za približno 20 evrov, saj to ne predstavlja velikega stroška, poleg tega pa ovitek ščiti naložbo v telefon. To je še posebej pomembno, če ob nakupu mobilnika ni sklenjeno zavarovanje za primere poškodb ali pa telefon ni več v garanciji. Pri tem pa lahko telefon dodatno zaščitimo še z zaščitnim steklom, ki se ga namesti na steklo mobilnika. 

Pokrivala ščitijo telefon pred poškodbami 

Trpežni in kakovostni ovitki za mobitel ščitijo napravo pred poškodbami, zato predstavljajo dobro naložbo. Prav tako so njihove zaščitne lastnosti poglaviten vzrok uporabe. Zaščitna dodatna oprema za telefone je zasnovana tako, da učinkovito absorbira padec telefona na tla. 

Poleg tega pa ovitek in etui ščitita tudi pred nenamernimi poškodbami, kot so praske in odrgnine. Steklo in ohišje telefona se tako zaščiti tudi pred umazanijo in prahom ter pred razlitji tekočine, saj tako tekočina ne more priti v notranjost naprave. 

Etuiji in torbice v različnih barvah in vzorcih 

Etuiji, torbice in ovitki za mobitel niso le enobarvni, temveč lahko ob nakupu izbiramo med različnimi barvami, vzorci, poslikavami, slikami in citati, ki so natisnjeni na prednji oziroma vidni strani pokrivala. 

Tako lahko zaščitno dodatno opremo za telefone tudi personaliziramo po svojem okusu in osebnem slogu. Možnosti so pravzaprav neomejene, zato lahko vsakdo najde zaščitno pokrivalo, ki ustreza osebnemu slogu. 

Etuiji ohranjajo vrednost telefona in znižujejo stroške popravil 

Praske in kozmetične poškodbe znižujejo vrednost telefona. To je še posebej očitno takrat, če želimo mobilnik prodati. Tako ga ne bomo mogli prodati za ceno, ki si jo želimo. Etuiji zato ohranjajo vrednost mobilnika in višajo ceno telefona ob morebitni prodaji. 

Zaščitna pokrivala prav tako preprečujejo, da bi morali poškodovan telefon odpeljati k serviserju, ki za svoje storitve zaračuna kar precej denarja. Na primer, posebej draga je zamenjava počenega stekla in poškodovanega ohišja.  

Spletna trgovina z dodatno opremo za telefone na naslovu www.gizzmo.si nudi širok izbor ovitkov za mobitel, za vse blagovne znamke in posamezne modele telefonov. 

V isti kategoriji: