Power bank je odlično poslovno darilo

Polnilna postaja je praktično poslovno darilo

Darovanje poslovnih daril je v obstoju že od začetka dejavnosti obrtništva. To je eden izmed najboljših načinov, da razširimo vest o obstoju našega podjetja. Obenem pa tako stranke in potencialne kupce opomnimo na obstoj naše blagovne znamke.

Skozi čas pa se je izkazalo, da so praktična darila, kot je power bank, dandanes najbolj zaželena. To pa zato, ker jih bodo naše stranke uporabljale skoraj vsak dan. Tako se močno poveča možnost, da bodo ljudje v prihodnosti koristili naše storitve in produkte.

Power bank potrebuje skoraj vsak zemljan

Morda so ravno pametni telefoni, izmed vse tehnologije, imeli največji zaznamek na človeštvu. Uporablja jih več kot 5 milijard posameznikov. To je res ogromno število uporabnikov, ki se ji ne približa nobena druga tehnologija.

Power bank je odlično poslovno darilo
Power bank za polnjenje pametnih telefonov

Dejstvo pa je, da je treba večkrat ali vsaj enkrat na dan mobitel ponovno napolniti. To pa lahko vsak podjetnik izkoristi in nove stranke pridobi na svojo stran, če jim podari polnilo postajo za pametne mobitele.

Power banki so izredno uporabne naprave, saj pridejo prav na poslovnih potovanjih in drugih aktivnostih, kjer ni vedno omogočen dostop do električnega omrežja.

Napolnimo tudi druge naprave

Polnilne postaje za mobitele niso mišljene samo za polnjenje le teh. Z njimi lahko polnimo tudi druge naprave, kot so bluetooth zvočniki, prenosne svetilke, prenosni radiji ipd. Seveda pa je možno, da z eno mobilno baterijo za pametni telefon polnimo tudi več telefonov hkrati.

Power banki so izredno uporabne naprave
Power bank je na voljo v različnih barvah

To je še posebej odlično darilo, če ima obdarovanec več USB naprav v lasti. Seveda se ne rabimo omejevati samo z obdarovanjem naših strank, saj lahko omenjeno napravo tudi darujemo sodelavcem in drugemu osebju s katerim smo v poslovnih odnosih.

Brezžična tehnologija polnjenja telefona

Ko bomo izbirali svoj idealen power bank za podaritev, bomo imeli možnost nakupa tudi brezžičnih izvedb. Promocijska darila blagovne znamke PromotionalGifts so izredno popularna pri posameznikih in podjetnikih, saj nudijo na izbiro številne in vsestranske artikle, vključno s polnilnimi postajami.

Video: 5 najboljših brezžičnih power bank-ov v letu 2020 – Qi Power Bank

Brezžične izvedbe postaj pa so vedno bolj zaželene s strani uporabnikov, ki imajo bolj napredne mobilne telefone. Sam telefon mora podpirati tehnologijo Qi, ki velja za standard brezžičnega polnjenja po vsem svetu. Tega pa podpirajo vsi svetovno znani proizvajalci telefonov v svojih dražjih izvedbah naprav. Res pa je, da je Qi tehnologijo možno zaslediti v vedno bolj cenovno dostopnih modelih telefonov.

Kapaciteta power banka

Pri izbiri mobilne baterije za pametni telefon je izredno pomembna njena kapaciteta. Ta določa, koliko omenjenih naprav je možno napolniti, preden je sama baterija potrebna polnjenja. Res pa je, da je v večini primerov dovolj, da uporabnik lahko napolni akumulator svoje naprave vsaj do 10%. S tem pa omogoči uporabnost svojega mobija še za vsaj nekaj pomembnih klicev. Tako poznamo power banke v obliki obeskov za ključe, ki napolnijo telefon do 10-15%. Močnejše izvedbe pa lahko napolnijo tudi enega ali več telefonov po večkrat.

V isti kategoriji: