Funkcionalna dvižna postelja za učinkovito izrabo prostora

Zložljiva dvižna postelja v omari je primerna za vgradnjo v spalnicah in dnevnih prostorih, kjer manjše prostorske površine v stanovanju zahtevajo učinkovito izrabo prostora. Da bi bila izraba prostora z dnevnim kavčem, ki se v večernih urah spremeni v udobno ležišče, čim bolj optimalna, je postelja v omari lahko izdelana po meri, kjer izkušeni mizarji ročno izdelajo vse pohištvene elemente. 

Pohištvo Tekavčič svojim kupcem nudi ročno izdelavo omare s policami in drugimi elementi, ki dopolnjujejo dnevni ali spalni prostor, kjer je kavč postelja na zgornji strani vgrajena v omaro in se lahko iz dnevnega kavča s pomočjo dvižnega oziroma zložljivega sistema spremeni v udobno enojno ali dvojno ležišče. 

Zložljiva kavč ležišča v omari 

Funkcionalna dvižna postelja v omari, ki jo po meri izdeluje pohištvo Tekavčič, se iz dnevnega kavča spremeni v nočno ležišče, ki ima poleg udobne vzmetnice vgrajen tudi latofleks. Kupci lahko kavče naročijo v številnih barvnih kombinacijah, blagu in materialih. Tako lahko slog in barve sedežne garniture kombinirajo s preostalim pohištvom v spalnici ali dnevni sobi. 

Mizarstvo Tekavčič zložljivim kavč ležiščem lahko doda še različne oblike naslonov za vzglavje, blazine in lučke za branje, ki so vgrajene v omaro. Ob nakupu sedežne garniture  lahko kupci izbirajo med različnimi dimenzijami in oblikami, kot je na primer oblika v črki L ali pa navaden štirisedežni kavč. Sistem zlaganja sedežne garniture v nočno ležišče se razlikuje glede na obliko kavča s pohištvom. 

Kavč ležišče v omari z dodanimi pohištvenimi elementi 

Omara nad in ob zložljivi sedežni garnituri lahko vsebuje številne dodatne pohištvene elemente po meri. Tako lahko pohištvo Tekavčič omaro dopolni z izdelavo dodatnih vgradnih polic in steklenih elementov. Pri tem pa lahko kupci naročijo tudi nočne omarice, ki so postavljene ob spalno ležišče, ter kose pohištva, ki dopolnjujejo funkcionalnost sedežne garniture, kot so klubske mizice in počivalniki. 

Zložljiva dvižna postelja pa je primerna tudi za namestitev v otroških sobah, kjer mizarstvo Tekavčič ročno izdela tudi pograde za otroke, ki se lahko na enak način iz kavča spremenijo v udobno ležišče. Pri tem je sistem zlaganja sedežne garniture v pograd zelo enostaven in lahek, zato ga bodo tudi otroci lahko uporabljali, brez pomoči staršev. 

V isti kategoriji: