Dnevna soba je prostor za počitek in užitek

Uživajte v prenovljeni dnevni sobi!
Čas je, da se pustimo malce razvajati. Se vam ne zdi? Pa vendarle. Resnica je ta, da kadar si že omislimo nov kos pohištva, je to pogosto zgolj polnjenje praznih prostorov v stanovanju.Dnevna sobaČe že ni vedno le polnjenje praznih prostorov, pa je to vseeno večkrat, kot celostna prenova dnevnega prostora ali vsaj ene same stene v tem prostoru. In ko končno že odločimo, da bomo zamenjali denimo celoten dnevno sobni regal, pozabimo na okraske, dodatne police, cvetje, kje bomo zložili kable televizijskega sprejemnika in podobno. Vse to je potrebno dobro načrtovati v vseh prostorih v stanovanju ali hiši in seveda tudi dnevna soba ni pri tem nikakršna izjema.

Naj vam pomagajo strokovnjaki

Ena možnost je, da za prenovo najamete strokovnjaka. Notranjih opremljevalcev ali dizajnerjev prostorov je precej. Nekateri se ukvarjajo s prostorom kot z objektom, ki ga lahko na različne načine oblikujejo, polepšajo ali naredijo tudi bolj praktičnega. Drugim je to bolj zabava ali pa imajo morda enostavno izjemen smisel in občutek ter hitro dobijo ideje, kaj bi lahko v nek prostor postavili. V vsakem primeru je pametno, da dnevna soba ne doživi prenove zgolj in samo skozi vaše oči, ampak da za nasvet vprašate še koga drugega. Dnevna soba je pač eden izmed stanovanjskih prostorov in v salonih pohištva bodo zelo veseli, če se ustavite pri njih in jih povprašate za nasvet.

Možnosti je na pretek

V resnici imate zelo veliko možnosti. Če ste se odločili za prenovo denimo ene ali dveh sten in gre za prostor, kjer imate postavljeno tudi televizijo, je gotovo idealna priložnost, da razmislite tudi o novih stenskih poslikavah, morda slikah ali kakemu drugemu okrasku, kot je denimo kristalna vaza polna pisanih kamenčkov ali steklenih krogel. Možnosti je zelo veliko, a za začetek si bo potrebno izbrati pohištvo. Nizki dnevno sobni regali, knjižne police, steklene vitrine, notranja osvetlitev pohištva in podobno so izjemno pomembni kamenčki v mozaiku opremljanja. Dnevna soba je namreč prostor, kjer si lahko privoščite veliko več, kot v drugih prostorih, kjer je praktičen vidik veliko pomembnejši, čeprav pogosto tudi v dnevni sobi ni ravno zanemarljiv. Naj bo dnevna soba prostor, ki ga boste z veseljem pokazali vašim prijateljem, kjer boste z veseljem preživeli čudovite trenutke z vašo družino in kjer se boste zabavali s svojimi otročki.

https://www.youtube.com/watch?v=Mj062-Me8zM

V isti kategoriji: