Zobne luske pomagajo odpravljati številne težave

Zobne luske so še posebej dobrodošla rešitev pri obarvanih zobeh, obrabljenih zobeh, poškodovanih ali zlomljenih, nepravilno poravnanih, neenakomerno razporejenih, nepravilno oblikovanem zobovju, ne nazadnje so odlična rešitev za odpravljanje razmaka med zobmi.

Največje prednosti lusk za zobe

Zobne luske uporabnikom ponujajo številne prednosti. Zagotovo pa se najbolje odlikujejo po tem, da zagotovijo naraven videz zob. Prav tako so dobro odporne proti madežem, lahko spreminjajo barvo ter obliko zoba. Dobra plat je tudi ta, da luske zahtevajo le minimalen poseg za pripravo površine. Kljub vsemu nudijo zelo močno ter visoko estetsko rešitev.

In kakšna je njihova življenjska doba? Prav vsaka terapija je individualna ter tako povsem prilagojena posamezniku – njegovemu stanju v ustni votlini. Na življenjsko dobo zobnih lusk v največji meri vpliva kar uporabnik sam. Če ima uporabnik le malo nezdravih navad ali pa nič, je doba zobnih lusk zato lahko bistveno daljša. Poleg tega se ne sme pozabiti niti na redne preglede ter na čim boljšo ustno higieno.

Aparat Invisalign je prozoren in skorajda povsem neopazen.

Neopazen brezžični ortodontski aparat

Ste že slišali za nevidni zobni aparat Invisalign? Ortodontska terapija s tovrstnim aparatom je učinkovita, estetska, povsem neboleča. Končni rezultat zdravljenja je znan že vnaprej, prav tako so vnaprej znani tudi stroški terapije. Tovrstni zobni aparat omogoča virtualno načrtovanje različnih terapij, s pomočjo posebne aplikacije lahko kar sami spremljate napredek terapije.

Aparat Invisalign je torej prozoren in skorajda povsem neopazen. Je snemljiv, za razliko od klasičnega ortodontskega aparata pa takšen zobni aparat lahko kadar koli in kjer koli snamete iz ust. To vam močno olajša hranjenje, ne nazadnje tudi ustno higieno. Obiski pri ortodontu so bistveno preprostejši, krajši ter redkejši. Aparat je povsem udoben. Deluje brez kovinskih žic in bracketov, zato ni prisotnih nikakršnih ostrih robov.

V isti kategoriji: