Zimzeleni modni trendi

Moda se spreminja iz sezone v sezono, iz leta v leto. Zaradi nenehnih sprememb je seveda težko biti vedno v koraku z novimi modnimi trendi tako iz praktičnih, kot seveda tudi finančnih razlogov. V nadaljevanju vam zato predstavljamo nekatera pravila in modne stile, ki bodo vedno delovali.

Velika temna sončna očala

Ta modni dodatek je nujen tako za ženske, kot tudi za moške. Predvsem pridejo prav ob dnevih, ko se vam ne ljubi nanašati ličil. Z velikimi temnimi sončnimi očali tudi iz modnega vidika ne morete zgrešiti.

Minimalistična črna obleka

Tudi ko gre za preprosto črno obleko ne morete zgrešiti, saj jo lahko uporabljate tako za zabave, kot za poslovna srečanja. Najboljše pri tem pa je, da jih v trgovinah z oblačili najdete veliko število in najrazličnejših oblik. Zato je tudi kupovanje tega kosa oblačila precej lažje. 

Oblačila iz jeansa

Tudi do jeansa je moda prizanesljiva. Od pojava oblačil iz jeansa so namreč modni trendi preživljali že prave preobrate in pretrese, toda jeans je vedno preživel. Vaša garderoba mora zato nujno vsebovati tudi nekaj kosov oblačil iz te tkanine.       

Barvni čevlji z visoko peto na trakove

Ženske ljubijo čevlje s trakovi. Kar pa to ljubezen dela še slajšo je to, da jih modni trendi nikoli ne izločijo. Neglede na barvo se lahko v njih vedno počutite udobno in moderno. Poleg modnih trendov (aktualnih in zimzelenih) pa je vedno pomembno tudi, da upoštevate različna razpoloženja. V prvi vrsti se morate namreč v oblačilih sami dobro počutiti, za kar pa ni vedno nujno slediti modnim smernicam. Včasih lahko že zelo majhna sprememba naredi čudeže. Pogosto pa se je dobro ozreti tudi po aktualnem družbenem dogajanju. Ni namreč potrebno vedno kupiti popolnoma nove garderobe, da bi bili IN. Če znate namreč iz vaše obstoječe garderobe izbrati kombinacijo oblačil, ki se podajo aktualnemu času, je to že korak v pravo smer. Npr.: če je v modi poudarjanje zaščite živali, in ste temu tudi sami naklonjeni, lahko moderno pomeni že samo nošenje oblačil in čevljev iz umetnih materalov. Ali, če vzamemo za primer še eno specifično modno muho, ki smo ji bili priča pred leti, ko je predvsem ženski del občinstva obnorela Esmeralda. V tistem obdobju je že izbor pastelno zelenega puloverja pomenil izgled, ki je bil v koraku s časom. Kliknite tukaj.

V isti kategoriji: