Žepne družabne igre – zamotite otroke medtem, ko čakate na naročilo v restavraciji

Ne le otroci, ampak tudi odrasli se radi zamotimo in zabavamo ob dobri družabni igri, ki nam omogoča druženje v krogu dobrih ljudi. Popolnoma vsa generacija ima rada družabne igre, saj sp namreč namenjene za vso generacijo. Poznamo strateške, otroške, zabavne in družinske družabne igre, ki jih predvsem na počitnicah radi igramo.

Ob družabni igri se ljudje končno zberejo, odmislijo vsakdanji tempo in se med seboj dobro pozabavajo in družijo. Še posebni ljubitelji družabnih iger pa so otroci, ki radi raziskujejo in odkrivajo nova znanja, igre in dogodivščine, predvsem pa se radi igrajo z prijatelji in tudi starši. Velikokrat imajo otroci ob sebi kakšno najljubšo igrači, ki ga spremlja skoraj povsod in mu krajša čas. Za tak namen so tudi žepne družabne igre, ki malčke zamotijo kadar imajo starši dolgočasne pogovore, večerje, filme, sestanke in podobno, kar pa otroka vsekakor ne zanima.

Katere žepne družabne igre poznamo?

Starši se z otroci velikokrat odpravijo na dogodke, ki otroka vsekakor ne zanimajo in ga bo ob tem potrebno tudi zamotiti. Le kako? Otroci so radi živi, niso tiho in vsekakor ne primeru. Ampak za tak problem so rešitev le žepne družabne igre, ki otroka zamotijo z svojimi zanimivostmi in vi lahko opravite prav vse obveznosti med tem času. Žepne družabne igre so različne in nekatere tudi poznane kot so; ujemi sirček, sestavi grad, poišči vilo, sestavi gosenico, ujemi gusarja, sestavi grad, skladovnica oblik in še nešteto drugih iger, ki bodo vsekakor pritegnile pozornost vaših malčkov.

Ali so lahko žepne družabne igre tudi poučne?

Vsekakor so žepne družabne igre zelo poučne, saj se otrok ob njih uči oblike likov, živali, sestavljanja kock in še nešteto stvari, ki bodo vašemu otroku vsekakor koristile. Vsaka otroška igrača je povod za nekaj dobrega in koristnega za vašega otroka, ki mu pomaga pri razvoju telesnih in možganskih sposobnosti, saj mora ob njih malo razmišljati in znati z rokami sestavljati predmete, ki so mu dani. Žepne družabne igre so dobra stvar, ki zamoti vašega malčka, da boste z lahkoto opravili svoje delo, med tem pa boste videli, da odkriva svoje nove sposobnosti in se zraven uči.

V isti kategoriji: