Reishi lahko uživate vsak dan

Reishi je goba, ki podaljšuje življenje in krepi življenjsko energijo Qi. Najbolj poznana je v napredni medicini, kjer jo uporabljajo za preprečevanja nastajanja rakavih obolenj, uničuje aktivnost tumorskih celic, ter povečuje endokrini sistem. Ker vsebuje ganoderično kislino, zavira nastajanja tumorjev in deluje protivnetno. Reishi prah je namenjen za vse generacije in ga lahko uporabljajo mladi in tudi starejši. Z rednim uživanjem pa lahko dosežeta, da bo vaš imunski sistem izboljšan, ter vam bo pomagal pri razstrupljanju jeter. Za vse, ki obiskujejo kemoterapije in obsevanja, pa bo pomagal pri lajšanju bolečin. Njegovi pozitivni učinki vam bodo tako rekoč pomagali pri vsem in ga lahko vsakodnevno zaužijete tudi, če ste popolnoma zdravi, ker kot vemo, vitaminov in mineralov v našem telesu ni nikoli preveč.

reishi_gobe-1

Reishi

Nekateri si reishi gobo v prahu kupijo za vsakodnevno uživanje in si s tem izboljšajo imunski sistem in počutje. Njihovo zdravje je veliko boljše, saj ima izredno veliko vitaminov in mineralov, ki so potrebno za uživanje. Ljudje zaradi vsakodnevnega tempa zaužijejo premalo zdrave hrane in se tudi premalo zdravo gibajo. Poleg vsega pa je tukaj še spanec, ki je slab in vedno veliko pripomore k dobremu počutju človeka vsak dan, saj je zadosten počitek potreben za zdravo življenje. Zaradi natrpanega urnika in nezdravega prehranjevanja pa vam lahko vse skupaj nadomesti reishi, da se boste kljub temu počutili dobro, saj vam bo vnesel vse potrebne vitamine in minerale, ki jih sami skozi dan ne uspete zaužiti. Pomembno je le, da ga vsakodnevno uživate in tako vam bo pomagal k boljšemu počutju, večji energije, predvsem pa bo skrbel za vaše zdravje. Vsi se premalo zavemo kako pomembno je zdravje v našem življenju in po navadi pričnemo resno skrbeti zase, ko je že skoraj prepozno in že imamo zdravstvene težave.

reishi_gobe-prah-2

Reishi je goba

Reishi goba vsebuje železo, baker, cink, magnezij, vitamine A, B2, B3, B6, folno kislino in minerale, ki so pomembni za zdravo življenje vsakogar. Znana pa je tudi po tem, da pomaga pri boleznih črevesja, trebušne slinovke, vranice, jeter, ledvic, možganov, delovanju srca. Poleg vseh pozitivnih učinkov pa ovira tudi virus HIV, pomaga uravnavati krvni tlak in deluje antioksidantno, ter protialergijsko.

https://www.youtube.com/watch?v=F-S7-7namSE

V isti kategoriji: