Zakaj Rusi kupujejo slovenske nepremičnine? Z nami Alexander Tonko

Slovenija je čudovita dežela! Njene lepote pa se da dobro izkoristiti tudi v svoj prid, kar ruski kupci slovenskih nepremičnin dobro vedo. Slovenija tako ni le dežela z veliko naravnimi in drugimi lepotami, temveč tudi dežela velikih priložnosti in poslovnih uspehov!nepremičnine

Slovenija kot odlična poslovna priložnost

Alexander Tonko.
Alexander Tonko.

Vedno več slovenskih nepremičninskih agencij išče svojo priložnost tudi na tujih trgih, še posebej pa v Rusiji, saj se tamkajšnji kupci zelo zanimajo za slovenski trg in slovenske nepremičnine, tako v poslovne kot zasebne namene.
Ena takšnih priložnosti za predstavitev Slovenije in nepremičninskih in drugih priložnosti za investiranje je tudi sejem DomEXPO, ki poteka v Moskvi. Eden od udeleženih na sejmu, Alexander Tonko, je povedal, da je to odlična priložnost, kako predstaviti Slovenijo in svoje podjetje tudi tujcem oziroma kako uspešno nastopiti na ruskem trgu.

Marsikateri ruski investitor slovenski trg že dobro pozna in si želi investirati vanj oziroma kupiti poslovno nepremičnino v Sloveniji. Navadno veliko kupcev tudi že točno ve, kaj bi kupili in koliko denarja bi bili v to pripravljeni vložiti, pri čemer potrebujejo le pomoč slovenskega agenta z znanjem ruščine. Alexander Tonko kot poznavalec tega področja meni, da zanimanje ruskih investitorjev za slovenske nepremičnine iz leta v leto celo narašča, kar potrjuje tudi statistika.

V isti kategoriji: