Poceni in kakovosten zavorni sistem

Če imate avtomobil, ki ni več v svojih najbolj rosnih letih, potem gotovo veste, da ne zadošča zgolj redno servisiranje, temveč se z vsakim letom pojavlja več okvar oziroma napak, ki jih je treba odpraviti. Material se pač izrabi in zamenjave različnih delov postanejo nekaj povsem normalnega. Res pa je, da lahko za popravila in menjave odštejete kar veliko, če ne veste, kam oziroma na koga se obrniti.zavorni-sistem

Nov zavorni sistem

Sama vozim avtomobil, ki šteje že kar devet let, vendar nimam nobenega namena, da bi ga prodala in si priskrbela mlajšega – avto mi popolnoma ustreza, poleg tega pa gre za drugi avto pri hiši, torej seta bolj kot ne uporablja za krajše vsakdanje poti. Ko sem bila nazadnje pri mehaniku, saj so se pojavljale težave, mi je ta ob popravilu dejal, da bi bil potreben nov zavorni sistem. Seveda – kar se mora, se mora. Zavore so preveč pomemben del avtomobila, da bi se z njimi igrali oziroma tvegali okvaro. Strinjala sem se, da avto ponovno pripeljem čez nekaj dni, ko bo poskrbel, da se zamenja zavorni sistem, hkrati pa sem želela izvedeti še, koliko me bo to stalo. Pri starejših avtomobilih se pač hitro navadiš, da je treba denar za stroške z njimi dati na stran preden je delo opravljeno, saj ne gre nujno za majhen znesek. Mehanik mi je torej povedal, kakšna bo cena, in čeprav ni bila nizka, sem bila z njo kar sprijaznjena – kot ženska se pač ne spoznam na delo mehanika ali na ceno rezervnih delov. Ko sem o ceni povedala možu, pa se je precej začudil. Dejal je, da pri visoki vrednosti ure mehaničnega dela pač nimava kaj storiti (ja, mehaniki so dragi,), vendar se mu zdi nekoliko drag tudi zavorni sistem. Da bi ga gotovo lahko dobila tudi ceneje.
Pričela sva z brskanjem po spletu in res: zavorni sistem sva že v nekaj minutah našla po precej ugodnejši ceni. Poklicala sva k prodajalcu, podjetju Silux, in preverila, ali ga imajo na zalogi – v roku nekaj dni so mi ga že poslali.

Avtodeli po zmernih cenah

Če se tudi vam zdi, da v svoj nekoliko starejši avtomobil (ali tudi novejšega) vlagate preveč, potem vsekakor pokukajte na stran podjetja Silux. Ne le zavorni sistem, temveč tudi vsak drug avtodel boste pri njih našli po ceni, ki je odlična – ravno to, da nudijo kakovostne avtodele po cenah, ki so primerne našemu trgu, je njihova glavna odlika. Prepričani so namreč, da mora imeti kupec vedno izbiro, da kupi originalne avtodele, ali pa avtodele, ki jih proizvajajo drugo proizvajalci in so jim enaki, vendar pa stanejo bistveno manj.

V isti kategoriji: