Kolesa Dirt so prava izbira za vas in vašo družino

KILASKUTE je blagovna znamka, ki vključuje kolesarsko trgovino in servis koles, poleg tega pa še športno kolesarki park ter športne programe za otroke vseh starosti. Nahaja se v Ljubljani, in sicer na Ižanski cesti, nedaleč stran od znanega in priljubljenega industrijskega središča Rudnik.kolesa-dirtKILASKUTE vam ponuja vse, kar potrebujete v povezavi s kolesarstvom. Tam boste torej dobili prav vse za vaše kolesarske podvige, ki jih boste opravljali sami ali pa z vašimi prijatelji ali družino.
KILASKUTE v svoji široki ponudbi koles ponuja tudi DIRT kolesa.
Na njihovi spletni strani boste lahko opazili Dirt kolo DEMA BeFLY AIR ONE, Dirt kolo DEMA BeFLY AIR TWO, Dirt kolo DEMA BeFLY AIR HERO ONE, Dirt kolo DEMA BeFLY HERO TWO. Cene teh koles se gibljejo nekje med 700 in 950 evri.
Vsa našteta DITR kolesa so izjemno kvalitetna in primerna za vsakogar, ki si želi izjemnih kolesarskih podvigov.


Če vas bo zanimalo še kaj dodatnega v povezavi s popularnimi DIRT kolesi, potem jih lahko kontaktirate in jim zastavite svoje vprašanje. Podjetje vam bo z veseljem odgovorilo na prav vsako vaše vprašanje.
DIRT kolesa blagovne znamke KILASKUTE so torej izjemno kvalitetna kolesa, ki se jih splača imeti. Z njimi boste namreč potešili vaš adrenalin po kolesarskih podvigih, ki si jih že dolgo želite.
Obenem pa je pomembno tudi to, da nam spletna trgovina Kilaskute shop ponuja tudi servis koles, in sicer tudi servis za DIRT kolesa. Torej v primeru potrebe po kakršnem koli popravilu, se lahko kadar koli obrnete na podjetje. Na svoji spletni strani vam nudijo tudi cenik popravil vaših koles.
In še: če se boste odločili za nakup DIRT kolesa v KILASKUTE, potem ga boste lahko preizkusili tudi v njihovem parku, ki vam je vedno na razpolago.
KILASKUTE vam torej pravzaprav nudi vse: nabavo kolesa, servis kolesa in tudi možnost gibanja s kolesom po njihovem parku.
Odločite se torej za nabavo DIRT kolesa in ga še isti trenutek preizkusite.

Morda vas zanima tudi gorsko kolo za kolesarjenje po neurejenih poteh.

V isti kategoriji: