Da vas v avtu ne bo motilo sonce …

Senčniki za avto so super rešitev za vse, ki vas med vožnjo velikokrat moti sonce. Voznik ima senčnik že vgrajen nad vetrobranskim steklom, prav tako pa si vozniki med vožnjo velikokrat pomagajo s sončnimi očali. Te lahko uporabljajo tudi ostali potniki v avtomobilu, še lažje pa je, če so na zadnja okna in zadnje vetrobransko steklo montirani senčniki za avto, saj tako sončna svetloba ne bo nikogar motila in bodo lahko vsi potniki na zadnjih sedežih nemoteno uživali v vožnji.

Senčenje stekel pri avtomobilu

Na senčenje stekel pri avtomobilu se običajno ljudje spomnijo takrat, ko postanejo starši. Ne želijo namreč, da bi njihovega otroka na zadnjih sedežih avtomobila motila sončna svetloba, zato na zadnja stekla namestijo senčnike. Senčniki za avto tako preprečujejo sončnim žarkom, da bi prodrli skozi steklo ter motili tiste, ki sedijo na zadnjih sedežih, povzročali, da bi jim bilo po nepotrebnem prevroče ali da bi jih zaradi močnega sonca začela boleti glava.

Vendar pa žal večina senčnikov na trgu avtomobilskih stekel ne zasenči povsem. Njihova oblika je namreč takšna, da avtomobilskega okna ne zakrivajo povsem. Zaradi tega mimo brez težav velikokrat prodrejo sončni žarki. Zato je zelo pomembno, kakšne izberete, predvsem pa, da ti zakrivajo čim večjo površino okenskega stekla.

Tipski senčniki za avto

Vsekakor zelo dobra izbira so tipski senčniki za avto. Ti so namreč prilagojeni obliki avtomobilskih stekel pri določeni znamki oziroma modelu avtomobila. To pomeni, da prekrijejo celotno površino stekla, zaradi česar zagotavljajo res odlično senčenje. Lahko bi rekli, da so izdelani po meri za določen tip avtomobila. Če želite zagotoviti res odlično senčenje, je to zagotovo najboljša izbira za vas. Poleg tega pa omogočajo enostavno namestitev in se dobro prilegajo.

Ne pozabite zasenčiti tudi zadnjega avto stekla

Poleg stranskih zadnjih stekel pa je pomembno tudi senčenje zadnjega vetrobranskega stekla. Sicer sončni žarki, ki prodirajo skozenj tiste na zadnjih sedežih avtomobila le redko motijo, vsekakor pa se zaradi njih avto segreva. Če želite, da bi bila temperatura v avtomobilu tudi poleti prijetna, je zato smiselno uporabljati ustrezno senčenje. Senčniki za avto na zadnjem vetrobranskem steklu zagotavljajo primerno temperaturo in to, da na zadnjih sedežih avtomobila nikomur ne bo prevroče. Tudi pri tem je smiselno izbrati tipske senčnike, saj so takšni najboljši. Če ne veste, kje jih kupiti, obiščite spletno trgovino withcar.si, kjer imajo na voljo izdelke, s katerimi boste poskrbeli za odlično senčenje vašega avtomobila.

V isti kategoriji: