Tipski tekstilni tepihi za avto za zaščito poda avta

Tipski tekstilni tepihi za avto za dobro zaščito poda

Prav vsakemu lastniku oziroma uporabniku avta je pomembno, da sede v čim bolj čist avtomobil. Za čistočo svojega jeklenega konjička pa ste v največji meri odgovorni sami. Če v njem prevažate majhne otroke, živali in kakršen koli tovor, morate postaviti natančne meje in sproti očistiti nastalo umazanijo. 

Tako kot vam je na primer pomembna čistoča avto sedeža in ostale površine v avtu, je pomembno, da čist ostane tudi pod. Tipski tekstilni tepihi za avto so odlična rešitev za zaščito poda avta. Poskrbijo, da se pod zaradi vlage in umazanije ter vstopanja v avto s čevlji ne obrabi kar tako.

Tepihi s posebnimi čepi za večjo varnost med vožnjo 

Pod svojega avta zaščitite s tipskimi tekstilnimi preprogami. Na primerna mesta jih boste namestili s posebnimi čepi. Drsenje po podu pa boste preprečili s posebnim gelom, ki je že nameščen na spodnjem delu tepiha.

Tipski tekstilni tepihi za avto so izdelani iz kakovostnega polipropilena. Ne vsebujejo neprijetnih vonjav, ki so pogosto značilne za poceni tepihe, ki jih lahko kupite skoraj na vsakem koraku. Prav tako so mehki in prijetni na otip, kar je za voznika izjemno pomembno. Tepihi bodo popestrili notranjost vašega avta, ki bo z njimi videti še imenitnejši. 

Avtomobilski tepihi za zimski čas

V zimskem času v svoj avto nanesete zagotovo še več umazanije kot sicer. Najrazličnejša avtokozmetika vam omogoča, da svoje vozilo globinsko očistite. Potem pa lahko v tem času vanj namestite gumijaste tepihe, ki so prav tako kot tipski tekstilni tepihi za avto narejeni natančno po merah avta. Tovrstni tepihi vam ponujajo najboljšo talno zaščito. Opremljeni so z originalnimi pritrdilnimi čepi. Ti v največji meri poskrbijo, da se tepihi med vožnjo ne premikajo prosto oziroma pomikajo pod stopalke avta. To bi bilo namreč zelo nevarno. 

Tovrstne gumi preproge so uporabniku zelo prijazne. Tako kot tipski tekstilni tepihi za avto so tudi te preproge prijetnega vonja in ne vsebuje prav nobenih strupenih primesi. Tudi zato ustrezajo vsem evropskim direktivam in zakonom, ki so veljavni za avtomobilsko industrijo. 

Tako tipski tekstilni tepihi za avto kot gumi tepihi so vam na voljo v priljubljeni spletni trgovini withcar.fr. V trgovini boste našli še druge odlične izdelke za svoj avto.

V isti kategoriji: