Sistem za splakovanje je eden najpomembnejših delov stranišča

Ko kupujete stranišče (ali več stranišč) za vaš dom, se vam zdi, da je nakup straniščne školjke zelo enostaven. Če želite izkoristiti vaš WC in zagotoviti funkcionalnost, se prepričajte, da je to tisto, kar potrebujete v vašem domu in gospodinjstvu. Težko je zadovoljiti vse, toda z napredkom v proizvodnji straniščnih školjk, je iskanje popolnega stranišča lažje, kot je bilo nekoč.

Spodaj je nekaj stvari, o katerih je treba razmisliti, preden kupite novo stranišče:

Ali vam je višina stranišča pomembna?

To ni vedno nekaj, kar ljudje upoštevajo pri nakupovanju stranišča, ampak je bolj pomembno, kot se ljudje zavedajo. Če imate otroke v vašem gospodinjstvu, boste morda želeli najti srednje veliko stranišče, da lahko vsakdo udobno sedi. Na nasprotni strani, če ste visoki, boste želeli najti WC, ki je narejen z višjim sedežem.

Ali vas skrbi uporaba vode?

Če ste zaskrbljeni zaradi varčevanja denarja in želite biti okolju prijazni pri uporabi straniščnih školjk, bodite pozorni na vrednost GPF. Nižji kot je GPF, manj vode se porabi za vsako izpiranje. Več o tem si lahko preberete na spletni strani Fivebearshome.com. To gre lahko hitro v višave in je ena od bolj pomembnih stvar, na katero morate biti pozorni. Proizvajalci toaletnih izdelkov vedno bolj posvečajo pozornost porabi vode s tradicionalnimi stranišči, kar pomeni, da se ventili za splakovanje stranišč izboljšujejo. Bodite pozorni na vrsto splakovalnega ventila, ki se uporablja v straniščih, ki jih iščete.

Koliko vam je pomembna funkcija splakovanja?

Nekateri ljudje začnejo razmišljati o funkciji splakovanja šele v trenutka, ko se zamaši ali ko ugotovijo, da ne splakne vse odpadke z enim pritiskom. Najti stranišče, ki ima močno splakovanje, je bolj pomembno kot si mislite. To pomeni, da boste imeli čistejše stranišče in da boste hkrati prihranili vodo.

Večina stranišč z močnejšim splakovanjem velja za hrupnejše, vendar to ni vedno tako. Najdete lahko tistega, ki ponuja tiho, a hkrati močno splakovanje.

Ali je stranišče z tihim zapiranjem pomembno?

Ste že kdaj nenamerno zaloputnili školjko sredi noči? Imate otroke? Stranišča z mehkim sedežem pomagajo preprečiti, da bi se vaši sostanovalci ali družina prebudili med vašim nočnim izletom v kopalnico. Prav tako so pomembne tudi majhne otroke, ki pustijo prste pod straniščno školjko.

V isti kategoriji: