Presenetimo družino z unikatnim puloverjem za posebne priložnosti

Prehodna obdobja zahtevajo od nas nošenje puloverjev in jopic, da nas ne zebe. V fizičnih trgovinah dandanes težko najdemo modele, ki bi nam ustrezali zaradi oblike in potiska. Prek spleta tako lažje naročimo unikatne in personalizirane puloverje za nas, naše prijatelje in našo družino. Izberemo lahko že pripravljene modele z že izbranim tiskom, ali pa ustvarimo lastne.

Mehki in udobni puloverji za doma

Za izlet do trgovine ali gostilne, izberimo preprost enobarvni pulover s kapuco. Na njem naj bo enobarvni tisk kakšnega besedila, ki je pomembno za naše življenje, kakšnega citata iz filma ali glasbenega besedila.  Za vsakodnevno rabo ne tiskajmo velikih slik, ki se ne bodo podale k preostanku naše garderobe.

Topla oblačila kot presenečenje za najbližje

Svoje najbližje presenetimoz unikatno izdelanim puloverjem oziroma sweatshirtom. Na spletu izberimo velikost, želeno barvo in model. Nadalje  izberimo smešen in nepozaben napis. Slednji naj bo povezan z našimi skupnimi trenutki, saj bo na puloverju odtisnjen za vedno. Dodajmo tudi fotografijo ali sliko po želji. V kolikor želimo, da je pulover smešen, dodajmo kakšno navihano sliko  slavljenca iz preteklosti. Dodajmo tudi datum praznovanja, da bo tisk ovekovečil trenutek.

Darilo za okrogle obletnice

Poleg tiska na puloverje, lahko izberemo tudi tisk na navadne majice, majice z dolgimi rokavi, kape, predpasnike, vreče in podobno. Na ta način naredimo celoten kolaž skupnih trenutkov. Slavljenec bo prijetno presenečen nad naborom tiskanih izdelkov. Izdelajmo na primer pulover, kjer bomo napisali okroglo letnico praznovanja, dodajmo kakšen smešen citat in neprimerno fotografijo. Izberimo večje število majic, na katere bomo napisali datum rojstva, datum praznovanja in ime slavljenca. Majice razdelimo vsem povabljenim. Na kape, predpasnike in vreče pa odtisnimo kakšne citate z datumom praznovanja, da bodo slavljenci imeli lep spomin. To vse lahko naredite preko spletne strani https://www.majice.com.hr.

Ženski in moški modeli puloverjev

Za praznovanje obletnice para, izberimo puloverje, ki so podobnega modela, a različnih barv. Slavljenki izberimo pulover živo rožnate ali rdeče barve, slavljencu pa črnega ali temno modrega. Na vsakega odtisnimo datum praznovanja, imena in nek lep verz. S tem puloverjem se bosta skupnega praznovanja spominjala še dolga leta. V kolikor slavljenca nista pristaša nošenja kapucarjev, pa izberimo raje majice z dolgimi ali kratkimi rokavi. Na spletu obstaja širok izbor že izdelanih majic. Najdimo kakšno z napisom najljubše glasbene skupine, športne ekipe ali zgodovinskega dogodka.

V isti kategoriji: