Ne pokvarite si zabave s slabimi vonjavami

Na pomoč, gostje prihajajo!
Vedno znova vabimo k sebi goste, pa naj bo to ob različnih praznovanjih ali pa preprosto zato, ker se že dolgo nismo videli. Nekateri se povabijo tudi sami, ampak v tem ni nič slabega.dišave za dom Sam imam rad dobre goste, ne maram, da s seboj nosijo neka darila, všeč pa mi je, da pridejo dobre volje in morda s kako idejo kaj bi počeli, pa čeprav bi si le skupaj pogledali kak film, športni dogodek ali morda izbor za popevko Evrovizije – v resnici me niti malo ne zanima, ampak v družbi prijateljev pa lahko vseeno tudi ob takšni oddaji preživim lep večer.

Pripravimo se na gostijo

Ko se pripravljamo, da bomo sprejeli obisk, pa se pogosto pričnemo spraševati, kaj bomo postregli, kaj bomo jedli, kakšne prigrizke bomo pripravili, kaj kdo pije in podobno. Na koncu je seveda potrebno še pospraviti, pomesti, pobrisati prah in sploh postaviti pol hiše na glavo, čeprav so nam že petnajstkrat po telefonu zabičali, da naj se zaradi njih ne obremenjujemo. Seveda se, kaj si pa mislijo!

So že tu, a kuhinja smrdi po golažu!

In potem pride veličastni trenutek sprejema, najprej pozvonijo, prej še trikrat pokličejo če še vedno živimo na starem naslovu in že vstopajo v stanovanje, medtem ko iščejo copate, mi pa imamo sobo v trenutku polno gostov, vse skupaj postane zadušljivo in vroče. Prva reakcija ob takem primeru je običajno odpiranje balkonskih vrat ali okna. To dejanje sicer lahko ozračje resda izboljša, a še vedno v prostoru ostanejo neprijetne vonjave, lahko tudi od hrane, če ste pred njihovim prihodom kuhali kaj zase ali že pripravljali za goste. Rešitev so lahko dišave za dom (http://www.licare.si/dom-31/disave-za-dom.html). Kako preprosto se to sliši. In pravzaprav tudi je!

Začinite si dnevno sobo

Dišave za dom so enostavne ratanove paličice, ki jih namočite v poseben dišavnem olju. Ta olja imajo različne vonjave in posledično se dišave za dom razširijo po stanovanju. Uporaba je torej nadvse preprosta. Izberite si vonj, ki vam ustreza, uporabite malo olja in vanj namočite paličice. Če jih boste namakali več ali od časa obrnili, bo vonj še bolj intenziven. Dišave za dom lahko tako rešijo marsikatero zabavo in hkrati nežno obarvajo prostor z vonjavami, ki so prijetne in neškodljive, kajti različni osveževalci prostorov so dokazano večinoma polni alergenov in z njimi lahko sebi in gostom naredite precej škode.
Dišave za dom prihajajo v majhnih stekleničkah in poznajo veliko različnih vonjav. Osebno mi je najbolj všeč vonj zelene fige, ter jabolka in cimeta, ker pa imajo ljudje različne okuse in so jim všeč tudi različne vonjave, si lahko omislite tudi druge vonje. Še posebej če ste pogosto nahodni, vam bo dobro del vonj evkalipta z borom in belim čajevcem, obstajajo pa tudi dišeče palčke, ki so primerne še posebej za otroške sobe. Dišave za dom so torej enostavna in varna popestritev vašega stanovanja, prostor pa bodo odišavile za dolgo časa in gostje vam ne bodo zbežali.

Kuhinjski elementi izgledajo veliko boljše če so pravilno osvetljeni. Več v našem najnovejšem članku.

V isti kategoriji: