Motoristična oprema visoke kakovosti in po ugodnih cenah

Vsak resen motorist ve, da za varnost na motorju ni dovolj, da se opremiš zgolj s čelado, temveč je potrebna tudi druga motoristična oprema, da o pomenu rednega vzdrževanja in kakovostnih rezervnih delih sploh ne govorimo. motoristična-oprema-yogi

Motoristična oprema obsega tako osebno opremo, med katero štejemo oblačila, rokavice, obutev, ščitnike in čelade, kot tudi dodatno opremo motorja – tako tisto povsem »mehansko«, kot tudi nadgradnjo s sodobnimi elektronskimi sistemi, ki olajšajo vožnjo oziroma jo naredijo prijetnejšo.

Včasih je bila kakovostna oprema za motoriste nekaj, po kar je bilo potrebno oditi v tujino, še zlasti, če si želel stvari kupiti za ugodno ceno. Danes pa je odlična in po cenovnih razredih raznolika motoristična oprema (yogi.si) na voljo tudi pri nas.
motorist sem že več kot petnajst let, vso opremo zase in za svoj motor pa zadnja leta kupujem v prodajalni Yogi.si. Ker sem pri njih tako rekoč že »stalni gost«, sem dobro na tekočem o vseh novostih, tako da lahko z njihovo pomočjo tudi dobro sledim trendom in sem vedno seznanjen s tem, kakšne izboljšave so na voljo – pa naj gre za tiste, ki izboljšajo varnost ali udobje, ali pa videz oziroma delovanje samega motorja. Tako ni čudno, da se name pogosto obrnejo tudi manj izkušeni ali mlajši motoristi in me povprašajo, kaj si mislim o tej ali oni stvari za motor – se jo izplača kupiti ali ne?
Kadar se motoristična oprema nanaša na izboljšave varnosti, sem seveda vedno za. Kadar gre za dodatno opremo motorja, ki vpliva zgolj na njegov videz, me zadeva običajno ne zanima kaj prida. Kadar gre za tisto dodatno opremo, ki jo vsi potrebujemo ali lahko z njo izboljšamo samo vožnjo in delovanje motorja, pa se razvijejo najdaljše debate.

Yogi.si ponuja velik nabor izpušnih sistemov, smernikov, luči, stopalk, merilnikov, krmil, ogledal, vetrobranskih stekel, zaščitnih elementov za zaščito pri padcih, pokrival, kovčkov … Zagotovo imajo v svoji ponudbi toliko izdelkov, da ga ni motorista, ki ne bi pri njih našel kaj zase. A kot sem že nakazal, sam ne kupujem kar povprek – vsak nakup dobro premislim in se vprašam, kako bo nekaj novega pripomoglo k večji varnosti in večjemu udobju na motorju. Tako moram na primer priznati, da za svoj motor nimam niti kovčkov. Zakaj? Ker je to dodatna motoristična oprema za tiste, ki so vajeni potovati z več stvarmi, kot jih običajno potrebujem sam. Ja, res je – moji moto podvigi so običajno precej asketski, kar se tiče prtljage, in tudi ko sem šel z motorjem do portugalske, nisem spakiral kovčkov. Zakaj le, ko pa lahko poleti z motorjem vedno najdeš kotiček obale, kjer se okopaš kot nudist in posušiš oblačila, kadar si lačen, pa tudi ne potrebuješ več kot kreditno kartico, da si izbereš kaj za pod zob v krčmi ali trgovini. Gotovo me boste zdaj vprašali, kje sem spal – ja, saj veste, čemu pa služijo seniki?

V isti kategoriji: