Logotip in slogan podjetja na promocijskih darilih

Ko kupujemo promocijska darila, moramo dobro premisliti komu bodo namenjena in kaj želimo z njimi doseči. Podjetja kupijo promocijska darila za različne namene. Prvi primer so recimo sponzorska darila za športnike. Takrat podjetje kupi promocijska darila s svojim logotipom. To so največkrat kape, šali, majice, steklenice ali plastenke za vodo, skodelice in kaj podobnega. Največji sponzorji seveda svoje logotipe in slogane tiskajo na opremo športnikov, a tokrat govorimo o promocijskih darilih. V zadnjem času so zelo pogosti tudi hitri polnilci za telefone, USB ključki, svetilke ter še vedno že tradicionalni obeski za ključe, pisala in dišave za v avto. Idej in izbire je res ogromno, nesmiselno je, da se vedno znova ponavljamo.

Oblačila so zelo priljubljena promocijska darila

Ena izmed bolj uporabnih promocijskih daril so predvsem oblačila. Največkrat so to majice – ali običajne majice s kratkimi rokavi, polo majice, tekaške majice ali pa majice s kapucami. Če podjetje kot promocijska darila kupi majice in natisne logotipe nanje, je potrebno biti previden in kupiti kvalitetne majice. Še bolj pa je pomembno, da je kvaliteten tudi tisk ali našitek. Najhuje je, če se med pranjem logotip izbriše ali spremeni barvo.

Skodelice z motivacijskim rekom

Za širšo javnost je zelo priročno darilo tudi skodelica. Vsakdo je vesel, če dobi skodelico za darilo, saj so te že pravzaprav potrošni material in so namenjene vsakodnevni uporabi. Pri vsaki jutranji službeni kavi pa se lahko uporabnih spomni na naše podjetje s prijetnimi občutki ob vonju kave, saj zagleda naš logotip ali slogan.

Lahko pa na skodelico natisnemo tudi motivacijski stavek ali pa nek spodbudni rek, za lepši dan. Lepo je, če naše podjetje povezujejo z nečim pozitivnim in ob tem doživljajo prijetna čustva.

Praktične svetilke

Za tiste, ki dajejo še več na praktičnost, pa so priporočljive svetilke. Predvsem ročne svetilke ali naglavne svetilke so zelo uporabne za vsako gospodinjstvo. Ob večernih pohodih, ob kampiranju, ob popravljanju kolesa ali vozila, ob nočnem teku ali sprehodu itd. pridejo v poštev svetilke vseh oblik. Z natisnjenim logotipom pa se bo vsakdo spomnil na podjetje.

V isti kategoriji: