Super majice z napisi

Tudi vi obožujete majice z napisi? Ne le vi, prav vsi jih imamo radi! Gre za zelo priljubljen modni trend, nad katerim se navdušujejo tako vrhunski modni kreatorji kot ulična moda. Hkrati pa gre za kos oblačila, ki ga z veseljem nosi večina ljudi. Različni napisi namreč nosijo sporočilo ali pa nas vsaj nasmejijo. Najbolj priljubljene so tako prav majice s smešnimi napisi. Taka majica je tudi odlično darilo. Če se vam zdi, da je darila težko izbirati, sploh pa je težko izbrati darila za moške in promocijska darila, imate sedaj pred seboj super idejo!

Napis kot modni dodatek

Majice z napisi so lahko tudi čisto preproste, saj je napis tisti, ki jih krasi. Izbirate lahko tako med klasično črno ali belo barvo kot tudi med drugimi barvitimi možnostmi. Podajo se tako na kavbojke kot na bolj elegantne hlače, najbolj drzni pa jih znajo nositi tudi namesto bluze ali srajce pod poslovnim suknjičem, pa naj si bo ta moški ali ženski.

Pomembno je, da jih nosimo tako, da je napis na njih dobro viden, ter da ne pretiravamo z drugimi modnimi dodatki. Gre za modni kos za minimaliste, ki z malo sredstvi radi povejo veliko. Poznate koga takšnega? Sedaj veste, kaj mu podariti! Če pa ste takšni vi, si morate vsekakor kmalu privoščiti nov modni kos samo zase.

Presenečenje za vsako priložnost

Še posebej lepo darilo pa so tiste majice z napisi, ki so namenjene točno določeni priložnosti ali dogodku. Ko nekdo postane stric ali teta, bo ponosno to z veseljem obelodanil tudi z majico. Enako velja za babice in dedke, mladoporočence in vse ostale, ki se veselijo lepih dogodkov v svojem življenju. Prav tako pa lahko enake majice z napisi tudi še bolj povežejo manjše skupine ljudi, pa naj si bo to druščina na fantovščini ali sodelavci, ki se odpravljajo na teambuilding.

Enake majice krepijo timskega duha in so hkrati lepo presenečenje za vse, ki se udeležijo določenega dogodka. Če je napis ali motiv še skrbno izbrat ter duhovit, pa bo takšno presenečenje sploh poželo val navdušenja. Marsikdo bo majico z veseljem nosil tudi kasneje, saj mu bo predstavljala lep spomin. Predstavljajte si, kako zabavno bo, ko jih boste spet oblekli čez nekaj desetletij, ko boste praznovali obletnico dogodka?

V isti kategoriji: