Reseller gostovanje v Sloveniji

V današnjem prispevku vam bomo predstavili kakovostno reseller gostovanje pri domačem ponudniku. Gre za ponudnika gostovanja NEOSERV, ki se z registracijo domen in prodajo spletnega prostora ukvarja že dobrih 13 let. Njihova primarna storitev je prodaja prostora na deljenih strežnikih, pred nekaj meseci pa so med ponudbo dodali še reseller gostovanje na SSD strežnikih, ki je namenjeno nadaljnji prodaji.reseller hosting

Kaj točno je reseller gostovanje?

Kot že zapisano, se storitev uporablja za nadaljnjo prodajo. Stranka ob zakupu paketa reseller gostovanja prejme omejen prostor na strežniku, nato pa lahko zakupljeni prostor razdeli na manjše enote ter slednje prodaja svojim končnim naročnikom. Običajno se za upravljanje z reseller gostovanjem uporablja nadzorna plošča WHM, končni naročniki pa svoje pakete upravljajo prek nadzorne plošče cPanel. Tako je tudi pri ponudniku NEOSERV. Naj omenimo še, da sta rešitvi WHM in cPanel med spletnimi mojstri zelo priljubljeni, saj sta izjemno priročni, preprosti za uporabo in hkrati funkcionalni.

Za reseller gostovanje se večinoma odločajo spletne agencije

Lahko si mislite, da se za reseller gostovanje najpogosteje odločijo agencije, ki se ukvarjajo z izdelavo spletnih strani. Te imajo veliko strank, ki želijo imeti čim več storitev spravljenih pod eno streho. Če pri nekom dobijo tako spletno stran kot tudi domeno in prostor na strežniku, jim je delo vsekakor olajšano, saj jim ni potrebno posebej iskati še registrarja domen ter ponudnika gostovanja. Ali tudi vi izdelujete spletne strani? Potem vsekakor razmislite o zakupu reseller gostovanja, saj lahko s ponudbo le-tega še dodatno zaslužite.

Zakaj reseller gostovanje zakupiti ravno v Sloveniji?

V kolikor bi prostor na spletu zakupili pri ponudniku v tujini, nato pa bi na strežnik namestili spletne strani svojih strank, bi se obiskovalcem iz Slovenije le-te prikazovale počasi. To še posebej velja v primeru, če bi strežnik zakupili daleč od nas, npr. čez lužo.
Svetujemo vam, da reseller gostovanje naročite pri domačem ponudniku. Pri NEOSERV zagotovo ne boste razočarani, saj uporabljajo sodobne strežnike z Intel XEON procesorji ter SSD diskovnimi enotami, ki omogočajo do 5x hitrejše delovanje kot klasični HDD strežniki.
Ne le, da bodo spletne strani vaših strank delovale bliskovito hitro, s smotrno pripravo paketov gostovanja boste lahko tudi lepo dodatno zaslužili. Le dobro morate nastaviti cene ter storitev ponuditi čim večjemu številu svojih naročnikov.

https://www.youtube.com/watch?v=BsUqqZ6Omv8

V isti kategoriji: