Najboljši team building Ljubljana zagotavlja v sobi pobega

Ste si tudi vi zaželeli, da bi bolje povezali svoje zaposlene in iz njih naredili dobro ekipo, ki bo znala sodelovati pri reševanju vsake težave? Potem gotovo potrebujete team building aktivnosti, med katerimi se bodo lahko sprostili in si naučili zaupati, hkrati pa tudi reševati najrazličnejše naloge, pa naj se zdijo še tako neverjetne ali zapletene. Za izboljšanje ekipnega duha so vam na voljo najrazličnejše možnosti, od prijetnih družabnih aktivnosti do srečanj pod vodstvom strokovnjakov in psihologov ali terapevtov, a eno zagotovo drži: trenutno najboljši team building Ljubljana ponuja v tako imenovani sobi pobega oziroma angleško »escape room«. In zakaj je prav tam okolje tako posebno in naloge ravno prav zahtevne in zabavne, da se okrepi skupinski duh?team building

Team building Ljubljana nudi v prav posebnih prostorih

Iti s sodelavci na rafting, na vožnjo gokartov ali na paintbal, ni več prav nič posebnega. To so precej »moške« stvari, ki so sicer zabavne, vendar ni nujno, da povezujejo in ustvarjajo ekipo. Zakaj? Ker so to igre, v katerih zmagujejo močnejši in bolj fizično aktivni. Če načrtujete skupne aktivnosti zakup pisarniških moljev, jih mo to morda všeč, ker se bodo končno malo prezračili, morda pa tudi ne, ker so jim ljubše od fizičnih bolj intelektualne aktivnosti. Da o tem, kako pogosto ravno takrat, ko je treba na rafting na mrzlo Sočo, rade zbolijo predstavnice nežnejšega spola med zaposlenimi, sploh ne govorimo. Seveda, koga pa mika mraz.
Kaj pa, če bi presenetili zaposlene z nečim precej boljšim in popolnoma drugačnim? Z aktivnostjo in druženjem, kjer ne bo ponovno zmagal največji orjak med njimi, ker tokrat ne bodo odločale mišice, moč ali hitrost, temveč logično razmišljanje, pametno sklepanje, premišljenost?
Gotovo vas že zanima, kakšen team building Ljubljana ponuja v ta namen. In odgovor je preprost: sobo pobega.

Kaj je escape room ali soba pobega?

Predstavljajte si, da svoje zaposlene zaprete v sobo, iz katere se je mogoče rešiti le, če pravilno rešiš vse uganke in zavozlanke, če najdeš prav sledi in namige, če znaš razmišljati logično ali kot detektiv. Sliši se kot scenarij iz kakšnega znanstveno fantastičnega filma, v katerem junaki eden za drugim obupajo, le zadnji pa se uspešno reši in predstavlja preostanek človeštva. A soba pobega deluje malo drugače – njen namen je, da sodeluje cela ekipa in si združno utre pot na prostost. Vsakdo mora vsaj nekoliko prispevati, še najbolj pomembno pa je, da si ne skočijo v lase, temveč znajo eden drugemu prisluhniti, dati vsakomur možnost za predloge in ideje, ter vsi premagati sami sebe.
Ja, prav takšen team building Ljubljana ponuja že celo leto. Nekaj novega, svežega, drugačnega. Prostovoljno zapiranje v nenavadno sobo s kopico sodelavcev, ki jim moraš nazadnje priznati, da imajo vsak svoje sposobnosti, in da je treba združiti moči in se lotiti napenjanja možganov ter detektivskega dela, če nočeš priznati premoči sobi. In ja, pri tem je treba ves čas prenašati tudi tistega sodelavca, ki je vedno pameten, pa tisto sodelavko, ki vedno govori same neumnosti, pa tistega računalničarja, ki ga nihče ne razume, in pisarniško lepotico, ki bi se rada dokazala tudi s svojimi možgani.

V isti kategoriji: