Darilo za fanta

Tokrat si vaš obdarjenec zares zasluži pozorno darilo. Toda joj, intenzivneje ko razmišljate o tem, kaj bi ga osrečilo, manj ste prepričani vase in v svoj izbor. Vendar ne gre obupati, saj v splošnem drži, da je darilo za fanta navadno težko izbrati, zlasti ko si želite, da bi nanj naredili vtis.darila-za-fanta

Kako se torej lotiti zadeve? V nadaljevanju je zbranih nekaj misli, na podlagi katerih verjamem, da vam bo uspelo izbrati pravo darilo za fanta (na goriladarila.si).

Raziščite, kaj mu je všeč. Če ima na primer športno jopico, ki jo nenehno nosi, ga morda lahko osrečite z novo, v podobnem kroju in barvah. Če ima priljubljeno glasbeno skupino, mu nikar ne kupujte albuma te skupine, gotovo ga že ima, bolje je morda izbrati poster ali vstopnico za koncert. Mnoge popolnoma naključno izbrane stvari zabavajo. Vendar je treba v takem primeru izbire dobro vedeti tudi to, česa ne mara. Če sovraži rap glasbo, z rap zgoščenko za nekaj evrov ne boste dosegli namena. Če je njegova osovražena barva na primer zelena, se izognite vsem zelenim stvarem. Ravno tako mu ne kupujte knjig, če ni knjižni navdušenec ipd. S tem, ko boste odkrili, česa ne mara, boste uspešno zožili nabor.

Raziščite, kaj ga pozitivno motivira. Morda lahko zanj pripravite dnevno presenečenje v obliki športnega izziva ali pa kulinarično poslastico. Vedno je pametno poizvedeti tudi, kaj že ima in kaj uporablja. Če je uporabnik iPOD-a, mu ne kupujte zgoščenk. Raje morda izberite darilni bon za uporabo i-Tunes aplikacije. Če ga kdaj zalotite, da bere horoskop, mu na primer lahko podarite personalizirano skodelico z zodiakalnim znamenjem. Dodajte voščilnico z vašimi mislimi.

Če menite, da potrebujete pomoč pri izboru, se posvetujte z njegovimi bližnjimi, zlasti z očetom ali bratom ali tesnim prijateljem.

Pr vsem pa je najpomembneje, da si zapomnite, da se vaše darilo ne meri po tem, koliko zanj odštejete, zato ni treba, da je drago. Mnogokrat je majhno darilo „tisto darilo“ zgolj zato, ker pri obdarovanju ni pomembna količina ali kvaliteta, pač pa namen. Vseeno pa se za vsako ceno izognite nakupu spodnjega perila, nogavic ali dezodorantov. To je domena babic in mam!

V isti kategoriji: