Koristni nasveti za nakup moške poročne obleke

Izbira moške poročne obleke je dokaj zahtevno opravilo. Sploh pa to velja za moškega, ki svečano obleko izbira prvič. K sreči je pri nas veliko takšnih salonov, kjer vam prodajalci pri nakupu obleke za poroko in druge svečane priložnosti z veseljem svetujejo oziroma pomagajo. A vseeno je dobro, da se pred nakupom pozanimate, na kaj je še posebej treba biti pozoren pri izbiri takšne vrste obleke.

Najpomembneje je, da ženin najprej izbere ustrezen model obleke ter šele nato barvo. Obleka se mora v prvi vrsti odlično ujemati s postavo. Pri tem imata zagotovo ključni vlogi dolžina rokavov ter hlač. Osnovna pravila za določanje dolžine so, da mora biti dolžina rokavov do zapestja ali manj. Na ta način bo srajca lahko gledala izpod rokavov ravno v pravšnji meri. Dolžina hlač je zlasti odvisna od širine hlačnic. Če se boste odločili za hlače, ki so široke od 16 do 18 centimetrov, naj te segajo do gležnjev oziroma do roba čevlja. Če so hlače širšega kroja, naj segajo 1 centimeter nad peto ali do pete obuvala.

Ujemanje moške obleke s tematiko poroke

Dobro je, da se pri izboru moške poročne obleke orientirate tudi na tematiko. Ženinu se pri nakupovanju obleke neredko svetuje, naj se njegova obleka dobro uskladi z nevestino. Če se boste odločili za poroko, na kateri ima najpomembnejšo vlogo eleganca, vam priporočamo nakup obleke s sijajem. Ne pozabite na srajco z manšetnimi gumbi. Na takšni vrsti slavja je dobrodošel tudi smoking.

Morda pa vam veliko bolj ustreza retro poroka. V tem primeru moški lahko izbere modro obleko iz nadvse elegantnega jeansa z dodanimi rjavimi odtenki. Za piko na i si nadenite še lesenega metuljčka ali pa kravato.

Saloni s svečanimi oblekami

Moške poročne obleke so vam na voljo v specializiranih salonih. V njih si lahko kupite še druge številne dodatke in pripomočke za poroko. Na istem mestu svojo obleko ter modne dodatke lahko kupi tudi nevesta. Seznam najboljših salonov s poročnimi oblekami za moške in ženske vam je na voljo na spletu.

Pestro ponudb moških oblek si lahko ogledate na spletni strani Sanjska obleka.

V isti kategoriji:

    Brez objav.