Archive for Lepota

Remington izdelki za nego telesa

Remington

Podjetje Remington je z nami že več kot 80 let. Ukvarja se z izdelavo vrhunskih produktov za nego telesa. Najbolj je poznano po svojih britvicah, fenih, setih za čiščenje obraza ter depilatorjih. Na voljo imajo vsa orodja, ki nam pomagajo izgledati najboljše. Vizija podjetja Remington je, da nudijo ženskam in moškim vse, kar potrebujejo, da se počutijo samozavestno in udobno v svoji koži. Poglejmo si skupaj nekaj njihovih produktov in zakaj so odlična izbira za vsakogar.

Read more

Oblecite legice in poudarite postavo

Rade tečete ali morda pogosto zahajate v fitnes? Trdo garate za svojo postavo, ki z vsakim treningom postaja bolj in bolj fantastična? Potem potrebujete ene hude legice oziroma pajkice, s katerimi boste lepo poudarile svojo postavo. Tako boste še bolj seksi.

Zakaj bi se skrivale za ohlapnimi oblačili, če pa lahko v oprijetih izgledate še bolj privlačno? Poleg tega pa so pajkice oziroma legice tudi zelo udobno oblačilo, kar zagotovo veste, če jih nosite za šport. Ker to dovoljujejo modni trendi, lahko pajkice nosite za različne priložnosti, v prostem času in še kdaj.

Read more

Kako pospešiti rast trepalnic?

Serum za trepalnice

Če še niste slišali za serum za trepalnice, potem berite dalje, saj je to nekaj, kar zagotovo morate poznati. Umetne trepalnice so namreč nekaj, kar danes postaja skorajda preteklost, saj vsi vedno bolj cenimo naravno. Zaradi tega cenimo tudi čim bolj naraven, a lep in privlačen videz. Zato morajo biti take videti tudi trepalnice, kar lahko dosežemo tako, da jih okrepimo in pospešimo njihovo rast. Tako bodo videti gostejše, daljše in veliko lepše, vi pa boste veliko bolj privlačni. Za piko na i potrebujemo le še maskaro in že bomo videti preprosto čudovito.

Read more

Čudovite ženske torbice

Torbice so tisti del ženske garderobe, ki nimajo le praktičnega namena, saj bi sicer lahko namesto njih ženske uporabljale nahrbtnike, pa jih seveda ne, ker niso ravno estetski. Moškim včasih ni jasno, zakaj jih ženske sploh potrebujejo, saj oni brez težav shajajo brez njih, a še kako prav jim pridejo v primerih, ko vanje ženske pospravijo njihovo denarnico, mobilnik ali kaj drugega, kar bi sicer dali v žep ali nosili v roki.ženske torbice Read more

Najboljši kozmetični salon Maribor

Ste iz Maribora in iščete kozmetični salon? Potem vas zagotovo zanima, kateri salon je najboljši. Pri tem se seveda postavlja tudi vprašanje, kaj sploh pomeni biti najboljši na tem področju. Po našem mnenju šteje kvaliteta, hkrati pa je pomembna tudi prijaznost in ustrežljivost, kot pri vseh storitvenih dejavnostih.kozmetični salon Maribor Read more

Hlače za hujšanje vam bodo odpravile odvečne kilograme

Si želite izklesati svojo postavo do poletja in odpraviti odvečne kilograme? Pri tem vam bodo pomagale hlače za hujšanje, ki so narejene iz materiala, ki vam bo omogočil hitrejše potenje in hitrejšo izgubo kilogramov.hlače-za-hujšanje Hlače za hujšanje lahko nosite med telovadbo, sprehodom, nakupovanjem ali pa celo med službo, saj so popolnoma neopazne. Narejene so tako za ženske, kot za moške in vam resnično zmanjšajo obseg trebuščka, zadnjice in stegen. Read more

Kodralnik za lase za hitro, samostojno urejanje pričeske

Od nekdaj sem bila mnenja, da pri ženski največ za urejenost naredijo lepi nohti in urejeni lasje. Od nekdaj sem zato skrbela za svojo pričesko, še posebej, kadar sem imela kratke lase in sem se zjutraj resnično zbudila vsa razmršena. Prav tako sem takrat redno, vsak mesec, hodila k frizerju, kajti pri kratkih laseh se izjemno hitro opazi, če dlje časa nisi postrižen – pričeska postane neoblikovana. Zadnja leta pa imam precej raje daljše lase, ki mi segajo do ramen.

Ker imam dva mala otroka, ki ju zjutraj, preden grem v službo, pospremim še v vrtec, se mi zdi to najbolj praktično. Če se že zbudim nekoliko bolj razmršena, lahko lase namreč vedno lepo spnem, pa sploh ni videti, da imam »bad hair day«.

Read more

Kateri so glavni modni dodatki?

Polepšajte si pričesko

Modni dodatki za v lase so različne gumice, s katerimi si uredite svojo pričesko, sponke za lase v najrazličnejših oblikah, velikostih in barvah. Le te so lahko zelo enostavno ali izjemno izstopajoče, kot na primer cvetovi rož ali mašnice. Read more